Γ’ Εθνική: Συνεχίζει στον πάγκο του Αιολικού ο Ψυρρόπουλος

0
556

Θετική ήταν για τον Αιολικό η απάντηση του Ψυρόπουλου για να κλείσει το θέμα προπονητή.

Οι δυο πλευρές είχαν συναντηθεί αμέσως μετά την λήξη της περσινής σεζόν και είχαν διάθεση να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Αρχικά υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, με την διοίκηση να προτείνει στον Ψυρόπουλο να ρίξει τις απαιτήσεις του κάνοντας την δική της πρόταση και περιμένοντας την απάντησή του.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλο για ακόμη ένα χρόνο. Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στον κ. Ψυρόπουλο καλή επιτυχία και την νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας μας, πάντα επιτυχίες».

Έντονη είναι η κινητικότητα στον Αιολικό αυτό το διάστημα και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως  από πολύ νωρίς η διοίκηση θέλει να κλείσει εκκρεμότητες και να παρουσιαστεί έτοιμη. Μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε και έκλεισε αυτή η υποχρέωση, η οποία άλλες χρονιές «ταλαιπωρούσε» την ομάδα επί μήνες, σειρά πήραν το κλείσιμο προπονητή και παικτών.

Ο πρόεδρος της ομάδας  Σταύρος Γρυππιώτης κάλεσε πριν από μερικές ημέρες τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να κρατήσει, είχε μια διερευνητική επαφή μαζί τους για να δει τις προθέσεις τους. Οι περισσότεροι απάντησαν θετικά σε ενδεχόμενο ανανέωσης. Παράλληλα υπάρχουν και 3-4 παίκτες Μυτιληνιοί στους οποίους η διοίκηση έχει ήδη κάνει κρούση.