Γ’ Εθνική: Ισχυρή διοίκηση προέκυψε στον Πανθηραϊκό

0
573

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν προ ημερών οι εκλογές του Πανθηραϊκού, μέσα από τις οποίες προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει τον σύλλογο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ΄Εθνική.

Στις εκλογές που έγιναν στα γραφεία του Πανθηραϊκού στα Φηρά, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  Συνολικά, ψήφισαν 131 άτομα, με 128 έγκυρα και 3 άκυρα ψηφοδέλτια.
Το ΔΣ είναι απο 16 μέλη, ο πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης Νίκος πήρε 117, τον ακολούθησαν οι Μενδρινός Ποθητός 95, Ξάνθης Χρήστος 74, Βαζαίος Στέλιος 72, Βασαλάκης Μάκης 71.


Τις προσεχείς ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. “Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της ομάδας για την δυναμική τους παρουσία στην εκλογική διαδικασία. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε ξανά τη σημαία του Πανθηραϊκού και της Σαντορίνης ψηλά”.

Ανανεώσεις

Αμέσως μετά την διαδικασία της Γ.Σ άρχισαν οι επαφές με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα πέρυσι.

Ο Δημ.Μπιρμπίλη, που μεταγράφηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσέφερε πολύτιμες λύσεις στην γραμμή της οπισθοφυλακής των Σαντορινιών. Ο ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης.

Ο Χρ.Ντούμος με τα 7 τέρματα που σημείωσε στο πρωτάθλημα και τα 8 στο Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων, είχε μια χρονιά παραγωγική. Ο ίδιος προτίμησε τη… σιγουριά του Πανθηραϊκού και στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε ο ίδιος απάντησε αμέσως θετικά.

Ο Ναξιώτης Μανώλης Πολυκρέτης είχε μια επιτυχημένη χρονιά και στις συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά.

Η άφιξη στις 5 Ιανουαρίου του Τόμι Κονσταντίνοφ έδωσε ανάσες στο επιθετικό κομμάτι.Με κρίσιμα τέρματα σε αγώνες που ήταν κομβικοί ο Βούγλαρος άσος δικαίωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου για την επιλογή τους και γι αυτό το λόγο του πρότειναν να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Απο την άλλη, στα τρία χρόνια παρουσίας του στον Πανθηραϊκό ο Γιώργος Περιάλης συνέβαλλε σημαντικά στην πορεία της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, η νέα χρονιά δεν θα τον βρει στην συγκεκριμένη ομάδα αφού οι συζητήσεις αναμεσα στις δυο πλευρές δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.