Στην τελική ευθεία το σεμινάριο προπονητών του “Προμηθέα”

0
435

Η μεγάλη προσπάθεια για την επιμόρφωση των προπονητών, συνεχίζεται απο τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας “ο Προμηθέας”. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη Σχολή Προπονητών της ΕΠΟ, UEFA C, που πραγματοποίησε η ΕΠΣ Αργολίδας στο νομό μας, ακολουθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο του Συνδέσμου, με ομιλητές τους Γιάννη Αναστασίου, Στάικο Βεργέτη, Χρήστο Μουρίκη και Δημήτρη Στεργιόπουλο.

Στο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί 9-10 Ιουνίου στο “Φουγάρο”, θα παραστεί και θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Επίσης, παρών θα είναι και ο Μάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος ήταν απο τους ομιλητές του 1ου σεμιναρίου.

 Να σημειωθεί η πολύ μεγάλη κινητοποίηση που έχει γίνει απο τον Σύνδεσμο Προπονητών, για την επιτυχία του σεμιναρίου, καθώς έχουν εξασφαλισθεί πολλοί χορηγοί.

Σήμερα το βράδυ, στις 8.30 είναι η σχετική συνέντευξη Τύπου.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο πρωϊ

9πμ προσέλευση- εγγραφές

9.45πμ ομιλίες-χαιρετισμοί

10πμ., έναρξη με πρώτο ομιλητή τον Γιάννη Αναστασίου και θέμα “Ανάπτυξη-οργάνωση παιγνιδιού απο την άμυνα. Συμμετοχή τερματοφύλακα. Bult up».

11.30πμ διάλειμμα

12μ.:   συνέχεια της ομιλίας του Γ.Αναστασίου

1.30μμ: Ερωτήσεις

Σάββατο απόγευμα

5μμ: Χρήστος Μουρίκης, με θέμα «Εισαγωγή στην προπονητική ποδοσφαίρου»

5.40μμ διάλειμμα

6μμ: Χρ.Μουρίκης, με θέμα «Τα ερευνητικά δεδομένα για τα παιγνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς».

7μμ: Ερωτήσεις

Κυριακή πρωϊ

9.30πμ: Στάικος Βεργέτης: «Τρόποι επιθετικής ανάπτυξης και μεθοδολογία» και «Προπόνηση προσαρμοσμένη σε συνθήκες αγώνα».

12μ. Διάλειμμα

12.30μμ: Δημ.Στεργιόπουλος: «Αερόβια-αναερόβια μετάβαση και καρδιακός ρυθμός.Αναερόβιο κατώφλι. Νέοι ορίζοντες και προοπτικές στην αθλητική επιστήμη».