ΟΧΕ: Την Πέμπτη θα ληφθούν αποφάσεις για την νέα σεζόν

0
386

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδος και σχετικά με τα παράπονα και διαμαρτυρίες ομάδων, τονίζει οτι με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα συζητηθούν τα ζητήματα στο Δ.Σ. , όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για τη νεα περίοδο. Σημειώνει δε, πως σε πολλά απο όσα αναφέρουν τα σωματεία έχουν δίκιο.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τις ανακοινώσεις των σωματείων ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος τονίζει τα παρακάτω:

Τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση ενός από τα πιο πετυχημένα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ και προκειμένου να διαφυλαχτεί το ήρεμο κλίμα και προπαντός η καλή εικόνα του αθλήματος, για την οποία όλοι κοπιάσαμε φέτος, η ΟΧΕ συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και στα δύο σωματεία.

Την Τετάρτη είναι η κορύφωση του πρωταθλήματος αφού θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Handball Premier 2017-2018.

Τα προβλήματα που καταγράφονται και αφορούν θέματα διαιτησίας, ασφάλειας αγώνων, οικονομικής διαχείρισης, είναι χρονικά άκυρα και πρακτικά αδύνατο να αναλυθούν και να λυθούν εν μέσω τελικών.

Η ΟΧΕ γνωρίζει για όλα τα θέματα -κάποια από αυτά ορθά περιγράφονται στις ανακοινώσεις- και συζητά με όλα τα σωματεία, ενώ μάλιστα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη 7 Ιουνίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να ληφθούν έγκαιρα αποφάσεις για τη νέα σεζόν.

Οι πόρτες της Ομοσπονδίας όλα τα χρόνια είναι πάντα ανοιχτές για όποιο σωματείο θέλει να καταθέσει μία εμπεριστατωμένη πρόταση για το οποιοδήποτε θέμα.

Τα περί ικανότητας απευθύνονται σε λάθος διεύθυνση, καθώς τα όρια των αρμοδιοτήτων της ΟΧΕ είναι διακριτά σε σχέση με των άλλων συντελεστών των αγώνων (πολιτεία, αστυνομία, σωματεία, ΚΕΔ κλπ)».