Πανθηραϊκός: Αύριο η Γ.Σ.- Συνεχίζει στην προεδρία ο Ν.Καμπουράκης

0
476

H κατάσταση αρχικά να έμοιαζε θολή στον Πανθηραϊκό όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα βρεθεί λύση και η ομάδα θα παρουσιάσει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο

στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Kι αυτό επειδή ο Νίκος Καμπουράκης θα παραμείνει στην προεδρία, υποκύπτοντας στις πιέσεις που δέχτηκε να συνεχίσει για 18η χρονιά.

Το σημαντικό είναι ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποτελεί από πρόσωπα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του νησιού βάσει των δραστηριοτήτων τους, ενώ, θα υπάρχουν και πρόσωπα που θα βοηθούν εκτός συμβουλίου.

Από εκεί και πέρα, αναμένουμε τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και αύριο Τετάρτη θα γίνουν και οι εκλογές.

Σε ότι, έχει να κάνει με το μπάτζετ θα είναι προσεγμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος αποτελεί να παραμείνουν περίπου 10 παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό που θα συγκροτηθούν από αξιόλογες μονάδες που θα βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η σχετική ανακοίνωση για την αυριανή ΓΣ: Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρες 16:30 έως 20:30, στα γραφεία του Πανθηραϊκού στα Φηρά, πίσω από το Λιμεναρχείο Θήρας θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της ομάδας. Εγγραφή μελών θα γίνεται μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Συνδρομή μελών:20 ευρώ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972855795 – ‭6972051093 – 6944962830‬

Η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας μας είναι αναγκαία, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Πανθηραϊκού στο νέο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας”.

  * Παρότι ανέλαβε τον Πανθηραϊκό σε μια δύσκολη περίοδο, ο Ανδρέας Σκέντζος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αναμόρφωση της ομάδας, που τερμάτισε στη 2η θέση. Η διοίκηση Νίκου Καμπουράκη λοιπόν έχει κάθε λόγο να έχει είναι ικανοποιημένη, γι αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.