ΕΠΣ Αργολίδας: Πρωταθλητής στους Παίδες ο Αριστέας Άργους

0
485

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστέας στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς στον τελικό που διεξήχθη στο Λυγουριό, η ομάδα του Άργους (με προπονητή τον Αποστόλη Κατσά) κέρδισε την ομάδα του Πορτοχελιακού (με προπονητή τον Πέτρο Παπασταυρου), με 4-0.

Τα γκολ σημείωσαν στο 10’ ο Θεοδοσιάδης με πλασέ, στο 25’ ο Παπαϊωάννου με σουτ, στο 55’ ο Τσαϊρης με κεφαλιά και στο 65’ ο Πανόπουλος με κεφαλιά μετα απο σεντρα του Μπαρδόκα.

Ο τελικός διεξήχθη σε άριστο κλίμα μεταξύ των ομάδων, παρουσία πολλών θεατών.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, η ομάδα 2004-2005 του Αριστέα Άργους (με προπονητή τον Δημήτρη Τότσικα), κέρδισε την Ένωση Ερμιονόδας (με προπονητή τον Σωτήρη Μπούρα) με 4-1 και κατέκτησε την τριτη θεση.

Στο 20’ ο Δαρδάνης άνοιξε το σκορ για τον Αριστέα και στο 37’ ο ίδιος παίκτης έκανε με πλασέ το 2-0. Στο 40’ η Ένωση Ερμιονίδας μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Περζεγκάι , στο 50’ ο Αθανασόπουλος έκανε το 3-1 και το σκορ έκλεισε στο 65’ ο Μπάτσι με σούτ έξω απο την περιοχή.

Ήταν μια άρτια διοργάνωση απο την ΕΠΣ Αργολίδας, παρουσία του προέδρου Βασίλη Σιδέρη και του δημαρχου Ασκληπιείου Κων. Γκάτζιου, που βοήθησε με την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και του ενωσιακού προπονητή Κώστα Νεφρού, που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους παίκτες για τις μικτές ομάδες του νομού.

Μετά το τέλος των τελικών έγινε η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στις ομάδες.