ΒΙΝΤΕΟ: O Αντώνης Λυμπέρης νέος πρόεδρος του Παναργειακού – Τα πρώτα του λόγια…

0
666

Προχωρά στην επόμενη μέρα ο Παναργειακός. Αυτό είναι το συμπέρασμα της σχετικά σύντομης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών.

 

 

Καταλυτική για τις εξελίξεις η παρουσία και παρέμβαση-δέσμευση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, ότι θα στηρίξει την προσπάθεια.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά “Είναι η δεύτερη φορά που μπαίνω στην ομάδα. Η πρώτη φορά μου άφησε τραυματικές εμπειρίες. Αν και τώρα τα πράγματα δεν γίνουν καλά, δεν θα με ξαναδείτε…”.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών ανέφερε ότι ο Λυμπέρης βρήκε χορηγό, ο οποίος γνωρίζοντας ότι και ο ίδιος ο δήμαρχος είναι δίπλα στην ομάδα, εγγυήθηκε ότι θα βοηθήσει τον Παναργειακό. Δεν αποκαλύφθηκε το όνομα του νέου χορηγού αφού όπως αναφέρθηκε επιθυμία εκείνου είναι να μην αναφερθεί το όνομα του, τουλάχιστον προς το παρόν. Έτσι με τις κινήσεις Λυμπέρη και την συμβολή του ίδιου του νέου προέδρου θα μπούν στο ταμείο της ομάδας τουλάχιστον 120.000 ευρώ.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου, Αντώνης Λυμπέρης, εμφανίσθηκε έτοιμος να αναλάβει την ομάδα και μάλιστα πήρε προθεσμία από την Γ.Σ. μέχρι το Σαββατοκύριακο να παρουσιάσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (αποκλειστικά δικής του επιλογής).

Ο νέος πρόεδρος τόνισε ότι από χρόνια παρακολουθεί τον Παναργειακό, όλη του την ζωή την έχει περάσει γύρω από το Άργος. Δήλωσε πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Με την εμπειρία του και την βοήθεια του νέου συμβουλίου ο Παναργειακός θα αποκτήσει και πάλι γαλήνη και θα φέρει τους Αργείτες πάλι στο γήπεδο.

Όπως ειπώθηκε, ο ίδιος ο Α.Λυμπέρης θα διαθέσει 40.000 ευρώ από το παντελόνι του, ενώ θα πρέπει από την πόλη ή άλλους χορηγούς ή απλούς φιλάθλους να μαζευτεί ένα ακόμη ποσό περίπου 60.000 ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα, ο προϋπολογισμός ύψους περίπου 220.000 θα καλυφθεί και θα μπορεί ο σχεδιασμός να προχωρήσει κανονικά με στόχο μια αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα τις επόμενες ημέρες, αφού είναι φανερό πως είχε γίνει προεργασία, οπότε αναμένουμε ως πρώτη κίνηση τη συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει.

Όσο για το έμψυχο δυναμικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, κανείς απο τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την προηγούμενη χρονιά δεν έχει πάρει το δελτίο του, οπότε αν η διοίκηση και ο νέος προπονητής θέλουν κάποιους μπορούν να τους διαπραγματευθούν. Στόχος πάντως του νέου Παναργειακού θα είναι αυτός να στηριχθεί σε Αργολιδείς ποδοσφαιριστές.