Γιόρτασαν την άνοδο στον Οίακα με απονομή κυπέλου και βραβεύσεις

0
241

Σε μια ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου, έγινε την Κυριακή το απόγευμα η απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΙΑΚΑ Ναυπλίου, που ανεβαίνει στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Έγιναν βραβεύσεις στους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας που αγωνίστηκε στην Β Εθνική, την περίοδο 1995-1996. Στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας σήκωσαν την «κούπα» του πρωταθλητή και απονεμήθηκαν τα μετάλλια.

Απονομές έγιναν επίσης σε παλαιούς και νέους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας.

Την φιέστα για την άνοδο στη Β Εθνική τίμησαν ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων και πρώην αθλητής της ομάδας και αρχηγός της πριν από 22 χρόνια που ανέβηκε στη Β’ Εθνική και πάλι Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός , Γιάννης Μανιάτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Γαβρήλος και Ιωάννης Σαρρής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων Βαγγέλης Μπούκουρης ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καχριμάνης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο κόσμος της ομάδας.

  

Κώστας Ρέππας

Ενας απο τους παράγοντες της ομάδας που βραβεύθηκαν ήταν ο Κώστας Ρέππας, ο οποίος αναφέρει σε δήλωσή του:

Η χθεσινή γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του Οίακα στην Β Εθνική, έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη προς το πρόσωπό μου. Μια τιμή που ήρθε από τον Χρήστο Μπαλάσκα, αλλά αποτελεί σκέψη και ενέργεια ολοκλήρου του Δ. Σ του Οίακα Ναυπλίου.

Θα ήθελα και δημόσια να σας ευχαριστήσω για την ξεχωριστή αυτή κίνηση προς το πρόσωπό μου. Βρίσκομαι στον Οίακα ενεργά τα τελευταία δέκα (10) χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια σίγουρα υπήρχαν πέρα από τις πολλές ευχάριστες στιγμές, και κακές στιγμές για την ομάδα μας. Στιγμές που ακόμα και το μέλλον της ομάδας μας έμοιαζε ένας πολύς δύσκολος δρόμος.

Ωστόσο, με την βοήθεια και άλλων ανθρώπων που βρίσκονται ακόμα και σήμερα στα μέλη της ομάδας μας, καταφέραμε να κρατήσουμε τον Οίακα Ναυπλίου ψηλά. Καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα μας εκεί που έπρεπε και να την παραδώσουμε στην σημερινή διοίκηση της που με πολύ κόπο και σχέδιο κατάφερε τις επιτυχίες και τις ανόδους τα τρία τελευταία χρόνια!

Όσον αφορά εμένα θα συνεχίσω όσο μπορώ να προσφέρω χωρίς κάποιο όφελος και προσωπικό κέρδος στην ομάδα που αγαπώ. Στην ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώ.

Εύχομαι οι επιτυχίες και οι στόχοι της ομάδας μας να μην έχουν ταβάνι. Να είμαστε ακόμα μάρτυρες πολλών επιτυχιών! Επιτυχίες που θα ενώσουν ακόμα πιο πολύ την πόλη μας και θα την φέρουν ακόμα πιο κοντά στην ομάδα μας!