Ένωση Ερμιονίδας: Ξεκίνησε τις ανανεώσεις από τους ντόπιους

0
380

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας διοίκησης της Ένωσης Ερμιονίδας και έχει αρχίζει να υλοποιείται ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας περιόδου.

Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει- όπως είναι λογικό – με τους ντόπιους, καθώς το πλάνο της διοίκησης αλλά και του προπονητή Θανάση Στάικου είναι η ομάδα να είναι σημείο αναφοράς όλης της περιοχής.

Στο πλαίσο αυτό, ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας και την νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας ο Αργύρης Τζιέρης και ο Γιώργος Τριμπόνιας. Και οι δύο συναντήθηκαν την Παρασκευή με την διοίκηση της ομάδας και έδωσαν για χέρια για επέκταση της συνεργασίας της .

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Αργύρη Τζιέρη και τον Γιώργο Τριμπόνια οι οποίοι θα φοράνε την φανέλα της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Αργύρης Τζιέρης αγωνίστηκε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας δύο γκολ και ο Γιώργος Τριμπόνιας σε 20 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε τρία γκολ.

Ευχόμαστε στον Αργύρη και τον Γιώργο καλή, ποδοσφαιρική χρονιά με Υγεία και επιτυχίες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις και με τους άλλους ντόπιους (Τρέσα, Βιρβίλης, Μακρίδης, Βασιλέρης). Παράλληλα υπάρχουν επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες που ολοκλήρωσαν την χρονιά και είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιγνίδια. Το οικονομικό παίζει φυσικά αποφασιστικό ρόλο στην κατάληξη των όποιων συζητήσεων.

Απο κει και μετά θα ακολουθήσουν στοχευμένες κινήσεις σε θέσεις νευραλγικές και οι οποίες θα δείξουν και το πόσο υψηλοί είναι οι στόχοι ενόψει της νέας περιόδου.