Την Δευτέρα 4/6 η νεα Γ.Σ. του Παναργειακού

0
466

Τη Δευτέρα (4/6) θα συνεχιστεί η Γ.Σ. του Παναργειακού, που είχε διακοπεί, λόγω έλλειψης υποψηφίων, για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Έτσι, θα συνεχιστεί στις 7μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει:
«Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ενημερώνει, ότι η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 16/5/18,που διεκόπη για να δοθεί χρόνος, ώστε να ωριμάσουν οι προθέσεις κάποιων ανθρώπων και να εμφανιστούν οι απαιτούμενες υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/6/18 στις 7μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών».

Να θυμίσουμε πως οι δυο προηγούμενες προσπάθειες για ανάδειξη διοίκησης δεν είχαν πετύχει, αφου μπορεί μεν ο Αντώνης Λυμπέρης να είχε εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει αλλά όχι μόνος τους. Ζήτησε κάποιες διαβεβαιώσεις οτι θα στηριχθεί κι απο άλλους η προσπάθεια, δεν προέκυψαν αυτές οι εγγυήσεις, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος που εμφανίσθηκε στην δεύτερη Γ.Σ., ζήτησε προθεσμία ώστε στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι μέσα Ιουνίου να είναι σε θέση να παρουσιάσει κι αυτός απο την πλευρά του κάποιες διεξόδους.

Οπότε, μένει να δούμε την Δευτέρα, πόσο έχει προχωρήσει το ζήτημα εξεύρεσης διέξόδου και αν θα υπάρξουν άτομα με διάθεση να συγκροτήσουν διοικητικό συμβούλιο.