Την Δευτέρα η νέα Γ.Σ. του Αστέρα Δρεπανιακού για ανάδειξη διοίκησης

0
359

Tην Τετάρτη το βράδυ, στο κοινοτικό κατάστημα Δρεπάνου, έγινε η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Δρεπανιακού, για ανάδειξη νέας διοίκησης. Αποτέλεσμα δεν προέκυψε, οπότε το ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Δευτέρα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει:

Προς ενημέρωση των φιλάθλων του Αστέρα Δρεπανιακού : Το συμβούλιο που έγινε για την ανάδειξη νέων μελών για καινούργια διοίκηση δεν αναδείχθηκε κάποιος τρόπος ώστε να τελεσφορήσει και να μπει σε λειτουργία σχεδιασμού της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν , όποτε το ραντεβού μετατέθηκε για την Δευτέρα στο κοινοτικό γραφείο δρεπάνου ώρα 20.00 για την ανάδειξη νέας διοίκησης .

Να σημειωθεί ότι οποίος ενδιαφέρεται να μπει στο δ.σ της ομάδας ή να μας πει τις δικές του ιδέες ο καθένας σας για το μέλλον της ομάδας, σας περιμένουμε !

Υ.Γ Κάποιοι διαλαλούν ότι τους συμφέρει …. ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι συμφέρον …. είναι αγάπη προς το τον τόπο που ζούμε ! 

Επίσης καλό θα ήταν οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας να παραβρεθούν να στείλουν το μήνυμα τους και αυτοί γιατί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος μετά το σχολείο που μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους !

Πείτε μας και εδώ διαδικτυακά αν θέλετε την γνώμη μας. Σεβαστή και δεκτή θα είναι, με γνώμονα πάντα το μέλλον της ομάδας με θετική και μόνο ενέργεια.”