Στάικος: Όποιος θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει την Ερμιονίδα

0
652

Οι συζητήσεις με το Θανάση Στάικο, ώστε να επεκταθεί η συνεργασία με την Ένωση Ερμιονίδας, είχαν ξεκινήσει την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων από τη νέα διοίκηση. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο 37χρονος τεχνικός, ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Α.Ε. Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ως εδώ καλά, αφου θεωρούταν δεδομένο οτι ο Στάικος θα συνεχίσει στον πάγκο και την νεα χρονιά. Το νεο που πληροφορηθήκαμε μέσω της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της συμφωνίας, ήταν οτι ο πήχης έχει ανέβει για την νεα χρονιά.

Ας δούμε τι αναφέρθηκε συνοπτικά στην συνέντευξη:

  • Ο πρόεδρος της ομάδας Δημ.Φουρνάρος: Σας παρουσιάζουμε σήμερα τη συμφωνία με τον Θανάση Στάικο, με τον οποία θα είμαστε μαζί και την νεα χρονιά. Του εύχομαι υγεία και δύναμη και μια πετυχημένη χρονιά.
  • Ο γ’ αντιπρόεδρος Γιάννης Πάλλης: Ο στόχος φέτος είναι πολύ ψηλά, είναι το πρωτάθλημα, με σωστές επιλογές θα το πετύχουμε. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του β’ αντιπροέδρου Ανδρέα Μπεκατώρου.
  • Ο γενικός αρχηγός Αργύρης Λυμπερόπουλος: Πιστεύουμε οτι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη απο τις προηγούμενες. Το νεο συμβούλιο απο 18 άτομα μας δίνει το κουράγιο να το πιστεύουμε αυτό. Κι αμέσως μετά απο δω, θα ασχοληθούμε με τον σχεδιασμό της νεάς περιόδου.

Τέλος, ο Θανάσης Στάικος, τοποθετήθηκε ως εξής: Ξέρετε οτι η σχέση μου με την ομάδα αυτή είναι ιδιαίτερη. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εγω έχω να υποσχεθώ οτι θα δουλέψω με όολους μουτ τις δυνάμεις για το καλό της.

Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήθελε την παραμονή μου και που είναι κοντά στην διοίκηση.

Υπάρχει ενα άνοιγμα σε όλη την Ερμιονίδα κι αυτό μας δίνει κουράγιο για πολλή δουλειά.

Θέλω να πώ σε σχέση με τα όσα ακούσθηκαν πιο πριν, οτι ολα είναι εύκολα στα λόγια αλλά μετρούν οι πράξεις. Δεν ξέρω αν θα είναι χρονιά πρωταθλητισμού, το σίγουρο είναι οτι όποιος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει την Ερμιονίδα.