Αριστείωνας Λυγουριού: Πρώτη απόκτηση ο Λούκας Μπάγερ

0
590

Νωρίς-νωρίς ο Αριστείωνας Λυγουριού ξεκίνησε το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Με συνοπτικές διαδικασίες η διοίκηση συμφώνησε με τον Γιάννη Ευθυμίου να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Σειρά πήραν οι συζητήσεις με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αλλά και κάποιους στόχους, με σκοπό η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο απο πέρυσι και να είναι και πιο ανταγωνιστική.

Το πρώτο απόκτημα είναι ο Τσέχος μεσος Λούκας Μπάγερ, που αποχώρησε απο την Κορωνίδα Κοιλάδας. Ουσιαστικά ο συγκεκριμένος έμπειρος ποδοσφαιριστής (γεν.1984) θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Παστελλόπουλος (ο οποίος ερχόταν από την Αθήνα).

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις για την πορεία των συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την χρονιά και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις.

Από κει και πέρα, υπάρχει ενδιαφέρον για 3 ακόμη ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν κομβικές θέσεις στην ενδεκάδα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα αδέλφια Γιάννης κι Αργύρης Οψιμούλης που πέρυσι ήταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας και σαν ντόπιοι έχουν προτεραιότητα.

Όπως και νάχει, στόχος είναι να έχει συγκροτηθεί το ρόστερ στο μεγαλύτερό του μέρος μέχρι 10-15 Ιουνίου κι από κει και πέρα να υπάρχει περιθώριο για μια-δυο προσθήκες αργότερα, ανάλογα με τις “ευκαιρίες” που θα παρουσιαστούν.