ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Στις 30 Μαϊου ΓΣ για εκλογή νέου Δ.Σ.

0
547

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κρανιδίου, λαμβάνοντας υπόψη α)το άρθρο 25 του Κανονισμού το σωματείου και β) το πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ της 16ης-05-2018, καλεί τα μέλη του σε τακτική Γ.Σ. την Τετάρτη 30 Μαϊου και ώρα 7μμ., στα γραφεία του συλλόγου με θέματα:

  1. Εκλογή προεδρείου ΓΣ
  2. Διοικητικός και οικξονομικός απολογισμός της διετίας 2016-2016
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εδιενέργεια των εκλογών.
  4. Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ
  5. Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για θέμα που αφορούν τον σύλλογο.
  6. Οσοι απο τους γονείς των αθλητών και φίλοι του συλλόγου επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νεο ΔΣ παρακαλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Δευτέρα 28/5/2018 στα μέλη του ΔΣ Κούτση Αποστόλη (6972 144788) και Λυκουριώτη Παντελή (6984 280381).
  7. Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν διάθεση να βοηθήσουν στη λειτουργία του συλλόγου να πλαισιώσουν το ΔΣ όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές του αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.
  8. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.

 

Παραιτήθηκε με αιχμές ο Ράπτης από προπονητής

Μπορεί με τον Γιάννη Ράπτη το Κρανίδι να επανήλθε στην Α1 κατηγορία να έφτασε στον τελικό του εφηβικού, όμως δεν θα είναι την νέα χρονιά προπονητής στο Κρανίδι. Με επιστολή του προς το ΔΣ του ΑΟ Κρανιδίου -στην οποια αφήνει πολλές αιχμές,αναφέρει ότι αποσύρεται από κάθε ενδιαφέρον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

<Προς Δ.Σ Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου.
Κύριοι,
Σας κοινοποιώ την απόφασή μου για την απόσυρση κάθε ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος της ομάδας μπάσκετ για την επόμενη χρονιά. Οι λόγοι για αυτήν την απόφασή μου δεν έχουν να κάνουν σε καμία περίπτωση με διαφορές σε οικονομικά ζητήματα μιας μελλοντικής συνεργασίας, αλλά σε διαφορές στον τρόπο λειτουργίας και νοοτροπίας, τόσο του αντρικού τμήματος, όσο και της υπάρχουσας διοίκησης. Σκοπός μου πάντοτε ήταν η συνεργασία με μία ομάδα, βασισμένη σε αρχές σεβασμού, αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της, αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά, χωρίς να είναι δέσμια παλαιών παικτών-προπονητών υποδομών (όσο σημαντικοί και αν είναι ή νομίζουν ότι είναι) και παραγόντων που λειτουργούν τον σύλλογο σαν να τους ανήκει.

Στην πορεία μου τόσα χρόνια στο χώρο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, έχω μάθει ότι η αξιολόγηση ενός προπονητή από τη διοίκηση γίνεται βάση της λειτουργίας της ομάδας και του αποτελέσματος. Τη φετινή χρονιά στον ΑΟΚ διαπίστωσα ότι σημασία δεν είχε η πορεία πρωταθλητισμού και η άνοδος που έκανε η ομάδα βασισμένη σε εφήβους, αλλά η ικανοποίηση τακτικισμών και μικροσυμφερόντων εντός κι εκτός γηπέδου.

Ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε για αυτήν την πορεία και την άνοδο της φετινής χρονιάς.

Επίσης, να ευχαριστήσω όσα μέλη της διοίκησης με στήριξαν, άλλα κι αυτούς που δεν με στήριξαν γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση του στόχου μας.
Εύχομαι στον ΑΟΚ καλή συνέχεια.>

*Ο Γιάννης Ράπτης έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει περάσει σαν προπονητής ή βοηθός από ομάδες εντός Ελλάδας (ΠΑΚ Χαλανδρίου, Νήαρ Ηστ, Δόξα Λευκάδας ) αλλά και εκτός συνόρων όπως η Εθνική ομάδα του Λιβάνου, ομάδες της Κύπρου, αλλά και από την Κίνα στο πλευρό του Ντίνο Ράτσα.