Τι λέει το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ για την περιβόητη συνένωση

0
580

Με αυτή μας την ανακοίνωση, που θα είναι και η τελευταία γι’ αυτό το θέμα, θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια για όσα έγιναν στις δύο συναντήσεις μας με την πλευρά Ταχτσίδη, ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια, επειδή για τη δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων, ειπώθηκαν ανακρίβειες και παραποιήθηκαν τα πραγματικά γεγονότα.

Η πρώτη συνάντηση έγινε το Σάββατο 19/05/18 στις 20.15, η οποία ήταν περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα και συζητήθηκαν, σε καλό κλίμα, όλες οι πιθανότητες συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού η διάθεση υπήρχε. Ύστερα από συζήτηση μίας ώρας περίπου συμφωνήσαμε κατ’ αρχήν ότι το επταμελές Δ.Σ. θα συγκροτήσουν τέσσερα μέλη από πλευράς ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ και τρία μέλη από πλευράς Ταχτσίδη, με δύο προέδρους και δύο ταμίες, έναν από κάθε πλευρά. Ανάλογη βέβαια θα ήταν και η οικονομική συμμετοχή των δύο πλευρών. Όλα αυτά θα περιλαμβάνονταν στην τροποποίηση του καταστατικού που έπρεπε να γίνει, αφού θα είχε προηγηθεί Γ.Σ. που θα το ενέκρινε, ενώ με δική μας πρόταση όλα τα παραπάνω θα κατοχυρώνονταν και νομικά με συμβολαιογραφική πράξη, προς άρση κάθε αμφιβολίας. Μετά από αυτά ορίσαμε επόμενη συνάντηση μετά από δύο ημέρες για να οριστικοποιήσουμε όσα είπαμε.

Η δεύτερη συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 21/05/18 στις 14.00 με σκοπό, στο πλαίσιο της προηγούμενης συζήτησης, να επιτευχθεί η συμφωνία. Εκεί όμως με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η πλευρά Ταχτσίδη αναίρεσε όλα όσα  είχαμε συζητήσει πριν από δύο ημέρες και με σχεδόν αλαζονικό τρόπο έκανε νέα «πρόταση» για πέντε μέλη του Δ.Σ. από την πλευρά του και δύο από τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ και ταυτόχρονα τραπεζική εγγύηση για τα χρήματα που θα έμπαιναν στον σύλλογο από τα μέλη του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ, χωρίς όμως αντίστοιχα να δώσει ο ίδιος ανάλογη τραπεζική εγγύηση για τα χρήματα που έλεγε ότι θα βάλει. Επειδή λοιπόν η πλευρά Ταχτσίδη ζήτησε τη συνάντηση και κατ’ επέκταση τη συνένωση των δύο ομάδων, κάνοντας αυτή την αποτρεπτική πρόταση, ή μετάνιωσε και ήθελε να αποχωρήσει μετ’ επαίνων (αυτό λέγεται και «στρίβειν δια του αρραβώνος») ή για μία ακόμη φορά του έδωσαν λάθος συμβουλές και κατευθύνσεις. Αλλιώς λογική δεν υπάρχει.

Εμείς από την πλευρά μας, σε μία ύστατη προσπάθεια προσέγγισης, βάλαμε στο τραπέζι και την πρόταση που έχουμε από ομάδα Γ’ Εθνικής για συνένωση (με το όνομα ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ, έδρα το Ναύπλιο, με μόνο όρο την κάλυψη του μισού μπάτζετ και 50-50 το Δ.Σ.). Ο Ταχτσίδης αρνήθηκε κατηγορηματικά και να τη συζητήσει. Αν είχε συμφωνήσει, τώρα θα είχαν αρχίσει οι διαδικασίες αυτής της συνένωσης και ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ θα αγωνιζόταν μετά από χρόνια σε εθνικό πρωτάθλημα. Κάτι που και η πλευρά Ταχτσίδη ζητάει, τουλάχιστον στις ανακοινώσεις. Βέβαια τα λόγια είναι εύκολα. Να τα κάνεις πράξη είναι το δύσκολο. Εκεί είναι τα ζόρια.

Εμείς από την πλευρά μας ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ότι συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τις επαφές μας, με γνώμονα πάντα το καλύτερο για το σύλλογο, χωρίς επαγγελματικές ή άλλες βλέψεις. Χωρίς κανένα συμφέρον ή όφελος. Είτε ευοδωθούν οι προσπάθειες μας είτε όχι.

Όπως προαναφέραμε, αυτή η ανακοίνωση μας είναι η τελευταία για το θέμα αυτό. Είναι αδιέξοδο και αποπροσανατολισμός. Για μία ακόμη φορά να τονίσουμε ότι οι πόρτες του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ είναι ανοιχτές για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στο σύλλογο. ΔΕΝ υπάρχουν στεγανά ούτε προκαταλήψεις για κανέναν.

Υ.Γ. Σε ερώτηση προς τον Παναγιώτη Ταχτσίδη γιατί φέτος δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ και όχι πέρυσι, που δεν υπήρχε η άλλη ομάδα ή πρόπερσι, απάντησε (ενώπιον επτά ατόμων) ότι πέρυσι έκανε «λάθος προσέγγιση» και διευκρίνισε ότι τον παρέσυρε σ’ αυτό θεσμικός παράγοντας  (τον κατονόμασε), λέγοντας του ότι «θα του δώσει σίγουρα τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ». !!! Και τον πίστεψε!!!     

Δ.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ