Στην Γ’ Εθνική ο Πανναυπλιακός;

0
1346

Ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, υπάρχει για τον Πανναυπλιακό! Αυτό προκύπτει από πληροφορία προερχόμενη από στέλεχος της διοίκησης του Πανναυπλιακού.

Σύμφωνα με την πληροφορία λοιπόν, υπάρχει ομάδα Γ’ Εθνικής η οποία προτίθεται να αλλάξει το όνομά της και να αγωνιστεί στο Ναύπλιο. Οι προϋποθέσεις είναι ισότιμη συνεισφορά στον ετήσιο προϋπολογισμό και ανάλογη στελέχωση του Δ.Σ.

Κάτι περισσότερο δεν έχει γίνει γνωστό. Δεδομένο είναι όμως, ότι η εποχή δεν είναι εύκολη για οικονομικά ανοίγματα. Πάντως, η διοίκηση του Πανναυπλιακού έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια, καθώς αυτές τις ημέρες γίνονται επαφές με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν οικονομικά στο εγχείρημα. Αν οι εξελίξεις είναι θετικές, τότε ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε την ομάδα του Πανναυπλιακού από την Α2 Αργολίδας στην Γ’ Εθνική!

Τοποθέτηση για τις συζητήσεις με Ναύπλιο 2017

Όσον αφορά τώρα τις συζητήσεις με τον Ναύπλιο 2017 και την πιθανότητα συγχώνευσης, μετά την ανακοίνωση του Ναύπλιο 2017, δεν υπάρχει τοποθέτηση του Πανναυπλιακού για το ζήτημα. Το βέβαιο είναι πως οι συζητήσεις δεν θα συνεχιστούν και οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν αυτόνομη πορεία. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι το αργότερο αύριο θα υπάρξει ανακοίνωση- τοποθέτηση του Πανναυπλιακού για την πορεία των συζητήσεων.