ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Δεν προχωράει η συνεργασία με τον Πανναυπλιακό

0
886

Ναυάγησε οριστικά η πιθανότητα συνεργασίας-συγχώνευσης ανάμεσα σε Ναύπλιο 2017 και Πανναυπλιακό-Ηρακλή. Αυτό είναι το συμπέρασμα της ανακοίνωσης που εκδόθηκε απο το Ναύπλιο 2017, ως αποτέλεσμα της συνάντησης που έγινε προ ημερών ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο ομάδων.

Το Ναύπλιο 2017- που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1- όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του κατέθεσε πρόταση τριών  σημείων, η οποία δεν έγινε δεκτή. Οπότε η ομάδα συνεχίζει αυτόνομα το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Η ανακοίνωση:

Ναύπλιο, Παρασκευή 25 Μαϊου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλαθλοι του Ναύπλιο 2017 και φίλοι του τοπικού Ναυπλιακού Ποδοσφαίρου

Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε τη συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών της Διοίκησης του Συλλόγου μας και της Διοίκησης του Πανναυπλιακού, την Τρίτη 22 Μαϊου 2018 στα γραφεία της ΕΠΣ Αργολίδας, για να συζητήσουμε για άλλη μια φορά την πιθανότητα συνένωσης των δύο ομάδων.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε, χωρίς διάθεση μομφής, ότι η Διοίκησή μας και μόνο, επιδίωξε αυτόν τον κύκλο συναντήσεων και επαφών – κάτι που τόνισε και ο κος Ψυχογιός, Προέδρος του Πανναυπλιακού από την έναρξη της συνεύρεσής μας.

Στόχος και μέλημά μας είναι να εκπληρώσουμε την επιθυμία των φιλάθλων της πόλης, για μια και μόνο, αλλά μεγάλης ομάδας του Ναυπλίου. Η αήττητη παρουσία του Ναύπλιο 2017 στο πρωτάθλημα της Α2 μετά από κόπο και υπέρμετρη προσπάθεια είναι η αρχή, αλλά μας επιτρέπει να πιστεύουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το Ναυπλιακό Ποδόσφαιρο πρωταγωνιστή στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ολοκληρωμένη μας πρόταση συνένωσης περιελάμβανε:

α) τη διάθεση σημαντικού χρηματικού κεφαλαίου με στόχο την ενίσχυση των πιθανοτήτων επικράτησής μας στην Α1 κατηγορία μέσω αξιόλογων μεταγραφών,

β) το πλάνο για ενίσχυση των Ακαδημιών που είναι ύψιστης σημασίας και

γ) την περιγραφή των χαρακτηριστικών της νέας Διοίκησης της κοινής ομάδας στη βάση των οικονομικών και διοικητικών ικανοτήτων των ανθρώπων που επιθυμούν ισότιμα να βρεθούν στο νέο Διοικητικό σχήμα.

Δυστυχώς όμως, οι διοικούντες του Πανναυπλιακού χωρίς να καταθέσουν στο τραπέζι καμία επίσημη πρόταση επέμειναν εξαντλητικά στην επιδίωξή τους να ηγούνται την κεφαλήν του Συλλόγου αποκλειστικά.
Λόγω μάλιστα του βάρους της ευθύνης που φέρουμε απέναντι στους φιλάθλους της πόλης, είναι χαρακτηριστικές οι επιστολές παλαιμάχων του Πανναυπλιακού, παλαιών διοικούντων και της ιστορικής ομάδας του Διοβουνιώτη, καταθέσαμε και εναλλακτικές προτάσεις όπως πχ. Α και Β Πρόεδρος για να μην καταστεί άγονη η συνάντηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τέλος, δηλώνουμε πως η παραπάνω έκβαση δεν μας επιτρέπει ακόμα και τώρα, να παραιτηθούμε από το όραμα των φίλων του Ποδοσφαίρου την πόλης για τη δημιουργία μιας και δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί το Ναύπλιο σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε πάντα ανοικτοί σε όποιον φίλαθλο επιθυμεί να συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση!

Με εκτίμηση, ΔΣ «Ναύπλιο 2017″.