Ολοκληρώθηκε η συνεργασία ανάμεσα σε Ένωση Λέρνας και Χρήστο Αγγελόπουλο

0
1018

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ένωσης Λέρνας με τον Χρήστο Αγγελόπουλο, μετά από σχεδόν ενάμισυ χρόνο.

Μια συνεργασία επιτυχημένη αφού πέρυσι η ομάδα πήγε στον τελικό κυπέλλου και φέτος πήρε το πρωτάθλημα Αργολίδας κι ανέβηκε στην Γ’ Εθνική.

Η συνάντηση των δυο πλευρών έγινε σήμερα, παρουσία της διοίκησης της ομάδας και του πολλά υποσχόμενου προπονητή.

Μετά την συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές, ο Χρήστος Αγγελόπουλος, έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Λύθηκε σήμερα τη συνεργασία μου με την Ένωση Λέρνας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους όσους βοήθησαν για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της. Να ευχηθώ στην ομάδα καλή πορεία και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντώνη Πλιάγκα (που για προσωπικούς λόγους αποχώρησε στα μέσα της σεζόν και κατείχε τη θέση του γενικού αρχηγού), όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν σε διάφορους τομείς.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου που αγωνίσθηκαν ως το τέλος γι αυτή την ιστορική άνοδο! Οπως και τον Τέλη Σαλαπάτα που για διάφορους λόγους δεν ήταν στην ομάδα ως το τέλος!

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, το γνωρίζαμε. Τα καταφέραμε και πετύχαμε τους στόχους μας, που ήταν η άνοδος στην Γ’ Εθνική- για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πέρυσι που ανέλαβα στα μέσα της περιόδου, πήγαμε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Άρα θεωρώ πως η συνεργασία μου με την ομάδα ήταν απολύτως επιτυχημένη κι εύχομαι σε όλους ανάλογη συνέχεια”.

.