Ένωση Ερμιονίδας: Έμεινε πρόεδρος ο Δημ.Φουρνάρος

0
585

Χωρίς σοβαρές αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με τα αναμενόμενα, συγκροτήθηκε σε Σώμα η νεα διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας. Ο Δημήτρης Φουρνάρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει στην θέση του προέδρου.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο δ.σ. έχουμε  παρουσία μελών από Κρανίδι, Ερμιόνη, Φούρνους και Κοιλάδα (πρόκειται για τον Ανδρέα Μπεκατώρο οποίος αναλαμβάνει χρέη β΄αντιπροέδρου και τον Νίκο Κωτσαρά ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του ειδικού γραμματέα).

Η σύνθεση του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ερμιονίδας το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα το βράδυ της Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας:

Πρόεδρος : Δημήτρης Φουρνάρος

Α΄Αντιπρόεδρος: Γιώργος Πουλής

Β΄Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Μπεκατώρος

Γ΄Αντιπρόεδρος : Γιάννης Πάλλης

Γενικοί Αρχηγοί : Λυμπερόπουλος Αργύρης, Γανώσης Σούλης

Γενικός γραμματέας: Πέτρος Πέτρου

Ειδικός γραμματέας: Ν.Κωτσαράς

Ταμίας : Μπόλλας Κώστας. Βοηθ. ταμία : Μέλλος Δημήτρης

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Γιάννης Καραγιάννης, Παναγ.Πλατανίτης.

Μέλη : Ντούβας Χρήστος, Ζωγράφος Στράτος, Δημήτρης Πάλλης.

Αναπλ.μέλη : Βιρβίλης Αργύρης, Καπράνης, Γιώργος και Ν.Στεργίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις του, ο Δημήτρης Φουρνάρος ανέφερε : «Ξεκινάμε μία νέα συλλογική προσπάθεια με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα εν όψει της νέας μας παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Σε αυτή την νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας απευθύνει λοιπόν ένα κάλεσμα σε όλους και όλες. Να αγκαλιάσουμε όλοι μας την νέα προσπάθεια για την ευόδωση των στόχων της και να πετάξει η ομάδα ακόμα ψηλότερα».