ΒΙΝΤΕΟ: Χωρίς αποτέλεσμα και η σημερινή Γενική Συνέλευση του Παναργειακού

0
614

Κανένα αποτέλεσμα δεν προέκυψε από την Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, που ήταν σήμερα το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών.

 

 

Ουσιαστικά οι προσδοκίες ήταν στο να παρουσιαστεί ο δήμαρχος Δημ.Καμπόσος με τον Αντώνη Λυμπέρη με μια μεταξύ τους συμφωνία. Δηλαδή ο πρώτος να έχει δεσμευθεί για κάποιες συγκεκριμένες βοήθειες, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει την προεδρία. Προφανώς και η μεταξύ τους συμφωνία δεν επιτεύχθηκε- δεν ξέρουμε που σκάλωσε, πάντως, η ουσία είναι πως διοίκηση δεν υπάρχει στην ομάδα.

Στην αίθουσα εμφανίσθηκε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών ο οποίος είπε ότι αυτό το διάστημα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στα της ομάδας, λόγω άλλων υποχρεώσεών του στον δήμο. Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αρχές Ιουλιου να είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Κατά τα λοιπά, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να προχωρήσουν εκ των ενόντων, να κάνουν κινήσεις προς τα τοπικά σωματεία για να αποκτήσουν νεαρούς ντόπιους παίκτες και να ξεκινήσουν να στήνουν την ομάδα.

Δεν παρέλειψε δε, να αναφερθεί και στην …τραυματική εμπειρία που είχε πριν 3-4 χρόνια, όταν διάφοροι τον παρέσυραν σε “επικίνδυνα” μονοπάτια, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά χρήματα και η ομάδα να χάσει και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης ακούσθηκαν κάποιες προτάσεις, μεταξύ αυτών να αξιοποιήσουν τον κατάλογο των 170 εγγεγραμμένων μελών που έχουν και μέσα από εκεί να αναζητήσουν μέλη για το Δ.Σ.

Όσο για την συνέχιση της διαδικασίας αρχικά ειπώθηκε να ορισθεί νεα ΓΣ σε ένα δεκαήμερο, αλλά τελικά δεν υπήρξε κάποια απόφαση.

Εν αναμονή νέας ανακοίνωσης λοιπόν.