Απoστόλης Κατσάς: Τα μικρά παιδιά ανταποκρίθηκαν στον ανταγωνισμό της Α1 … Το ΒΙΝΤΕΟ για τον φετινό ΑΡΙΣΤΕΑ

0
941

Μεγάλη η φετινή επιτυχία του Αριστέα, που με μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την ακαδημία του, κατάφερε να μείνει στην Α1, ανταποκρινόμενος στον δυνατό ανταγωνισμό.

Ο προπονητής της ομάδας Αποστόλης Κατσάς δήλωσε μεταξύ άλλων: Είναι μεγάλη επιτυχία αυτή η παραμονή για παιδιά που δουλεύουν μαζί από 7-8 χρονών. Ήταν ένα τεστ για το αν μπορούν να προχωρήσουν παραπάνω. Και ήδη αναδείξαμε 4-5 παιδιά που θα πάνε σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

 

Στηριχθήκαμε σε πολύ μικρό μέσο όρο, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και στον δεύτερο γύρο παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε στα ίσια όλα τα παιγνίδια, δεν κλεινόμασταν, είμασταν ανταγωνιστικοί, χωρίς σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα.

Τα παιδιά απέκτησαν πολλές εμπειρίες και του χρόνου θα δώσουμε ευκαιρίες και σε παιδιά που έρχονται από πίσω, να αγωνιστούν σε μια τόσο απαιτητική κατηγορία”.

Όσο για τη δυναμικότητα του πρωταθλήματος τόνισε ο Απ.Κατσάς: Ήταν ένα πρωτάθλημα ουσιαστικά δυο ταχυτήτων, αφού είχαμε τις 5-6 ομάδες που πήγαιναν για πρωτάθλημα και μετά όλες τις υπόλοιπες. Όλα τα παιγνίδια ήταν ενδιαφέροντα και αντιμετωπίσαμε ανταγωνισμό που δεν είχαμε στην Α2’.

Για τον Αριστέα της ποδοσφαιρικής χρονιάς που κλείνει είναι και το βίντεο της ανάρτησης του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV που ετοίμασαν ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς και ο οπερατέρ Δημήτρης Ευσταθιάδης. Δείτε το. Μιλούν ο προπονητής της ομάδας, ο πρόεδρος και τρεις από τους πιο διακεκριμένους φετινούς παίκτες της ομάδας.

ΦΩΤΟ: