Ένωση Ερμιονίδας: Βγήκε διοίκηση- Την Τετάρτη συγκροτείται σε Σώμα

0
455

Αποδείχθηκε πως εκεί στην Ενωση Ερμιονίδας ο σχεδιασμός της νέας περιόδου είχε ξεκινήσει πολύ πριν την σημερινή Γενική Συνέλευση. Κι αυτό επειδή ήδη 18 άτομα θα συμμετάσχουν στο νεο Δ.Σ.
Απομένει την προσεχή Τετάρτη να γίνει η συγκρότηση της διοίκησης σε Σώμα.

Τα 18 μέλη πού ενδιαφέρονται να είναι στο νέο Δ.Σ.: Βιρβίλης Αργύρης, Γανώσης Σούλης, Ζωγράφος Στράτος, Καπράνης Γιώργος, Καραγιάννης Γιάννης, Κατσαρός Νίκος, Λυμπερόπουλος Αργύρης, Μέλλος Δημήτρης, Μπεκατώρος Ανδρέας, Μπόλλας Κώστας, Ντούβας Χρήστος, Πάλλης Δημήτρης, Πάλλης Γιάννης, Πέτρου Πέτρος, Πλατανίτης Πάναγιώτης,Πουλής Γιώργος, Στεργίου Νίκος και Φουρνάρος Δημήτρης.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, παρόντες ήταν περίπου 50 φίλοι της ομάδας μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρης.

Στον απολογισμό που έκανε ο πρόεδρος Δημήτρης Φουρνάρος, τόνισε μεταξύ άλλων:

Ήταν ένα πρωτάθλημα περίεργο με λίγες ομάδες, πιεστικό που στο τέλος κατακτήσαμε την τέταρτη θέση που εγώ πιστεύω ότι είναι σε αρκετά καλά επίπεδα για την ομάδα πού είχαμε. Επίσης για πρώτη φορά η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο Αργολίδας και πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της ένα ακόμα τρόπαιο πού έλειπε.

Αγωνιστικά η ομάδα είχε από τους μικρότερους μέσο όρους ηλικίας στην κατηγορία. Αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά από την επαρχία μας τα οποία είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Και αυτό βέβαια μπορούμε να το δούμε στα θετικά της χρονιάς.

Τώρα όσο αφορά το διοικητικό απολογισμό, εγώ είμαι δύο χρόνια πρόεδρος και η ομάδα ταλαιπωρείται διοικητικά. Ομως όταν μπήκαμε και την αναλάβαμε δεν μπήκαμε ούτε σαν σωτήρες ούτε σαν παράγοντες πού θα πάνε την ομάδα στην Super League, μπήκαμε γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο και προσπαθούμε την ομάδα να την κρατάμε σε όσο καλύτερο επίπεδο μπορούμε για τις δικές μας δυνατότητες. Αυτό πιστεύω το πετύχαμε, μπορεί να κάναμε λάθη, όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Νομίζω ότι το ισοζύγιο στο τέλος είναι θετικό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. αφού περάσαμε σοβαρό λούκι, να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας, τους ανθρώπους πού έβαλαν τις πινακίδες στο γήπεδο του Κρανιδίου και αυτούς που βοήθησαν με την επαγγελματική τους κάρτα στο ημερολόγιο της ομάδας, επίσης όσους βοήθησαν ηθικά και οικονομικά την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την επιτροπή στήριξης. Μια επιτροπή η οποία συστάθηκε περίπου την περίοδο των Χριστουγέννων σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα η οποία εάν δεν συμμετείχε ενεργά και όταν λέω ηθικά εννοώ ηθικά και οικονομικά και συμβουλευτικά με την εμπειρία της νομίζω δεν θα είχε θετική κατάληξη η ομάδα.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ψυχογιό έναν άνθρωπο πού διαφωνήσαμε αρκετές φορές την χρονιά, όμως ήταν δίπλα μου και πάντα δίπλα στην ομάδα.»
Στην συνέχεια υπήρξε ενημέρωση για τον οικονομικό απολογισμό, ο οποίος και εγκρίθηκε από το σύνολο.

Η εφορευτική επιτροπή η οποία αποτελούταν από τους Γιάννη Σκούρτη, Αργύρη Φοίβα και Βαγγέλη Δημαράκη ενημέρωσε ότι υπάρχει μία ομάδα από 18 μέλη οι οποίοι επιθυμούν να αναλάβουν εκ νέου την τύχη της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα κράμα παλιών και νέων συμβούλων. Ένα όνομα πού έκανε αίσθηση είναι η επιστροφή στα διοικητικά μετά από τέσσερα χρόνια περίπου, του πρόεδρου που πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας από την Δ΄ Εθνική στην Γ΄, του Δημήτρη Πάλλη. Επίσης υπάρχει και… μία μεταγραφή πού αυτή είναι του Ανδρέα Μπεκατώρου από το Δ.Σ της Κορωνίδας Κοιλάδας.