Γ’ Εθνική- Ηρόδοτος: Να εφαρμοστούν οι κανονισμοί

0
497

Με αφορμή την απουσία των εκπροσώπων του Αστέρα Αμαλιάδας (λόγω ασθένειας) από την εκδίκαση της απόφασης για τα επεισόδια, που οδήγησε στην αναβολή της, ο Ηρόδοτος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:
«Είμαστε σίγουροι ότι όλη η Ελλάδα έμαθε τα όσα απίστευτα και πρωτοφανή γεγονότα βίωσε η αποστολή του Ηροδότου στη ζούγκλα της Αμαλιάδας. Ξυλοδαρμοί, απειλές και τρομοκρατία δεν έχουν θέση όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά πουθενά. Εμείς, έχοντας πάντα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη περιμένουμε να πράξει το απλό και το αυτονόητο. Να εφαρμοστούν οι κανονισμοί, αυτό μόνο και τίποτε άλλο.
Όσον αφορά τη σημερινή διαδικασία στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και την αναβολή που πήρε η υπόθεση ένα σχόλιο έχουμε να κάνουμε. Πραγματικά ευχόμαστε περαστικά σε όσους από την άλλη πλευρά ήταν άρρωστοι και δεν μπόρεσαν σήμερα να παρευρεθούν. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας, ότι οι δικηγόροι της ομάδας μαζί με ανθρώπους από την αποστολή του ΗΡΟΔΟΤΟΥ που τα έζησαν όλα αυτά, ήταν εκεί καθ´ όλα έτοιμοι, και την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι.

Τώρα για την Κυριακή υπάρχει άλλος ένας τελικός, ίσως ο πιο σημαντικός από όλους . Φιλοξενούμε τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ξέρουμε ότι είναι από τα σπουδαιότερα ματς στην ιστορία του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Γιατί με νίκη δεν βλέπουμε τον τρόπο που μπορεί να χαθεί αυτή η άνοδος και η μεγάλη επιστροφή. Αντίπαλοι με τον Εθνικό είμαστε μόνο για 90 λεπτά και μόνο μέσα στο γήπεδο . Δεν απαντούμε και δεν σχολιάζουμε σε δηλώσεις και δημοσιεύματα. Γιατί πολύ απλά εμείς είμαστε ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
Κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Αλικαρνασσού αλλά και του Ηρακλείου να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να χειροκροτήσουν την ομάδα. Πραγματικοί μάγκες και πρωταθλητές σε όλη τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές μας για αυτούς να γεμίσουμε το γήπεδο και να δείξουμε τη δύναμη μας. Πάντα όμορφα, φίλαθλα και προσεκτικά, ενισχύουμε και προστατεύσουμε την ομάδα μας!!
Την Κυριακή στις 17:00 δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αλικαρνασσό. Πάμε γερά ΗΡΟΔΟΤΕ για να σε δούμε και στη Football League !!!!*

*Την ερχόμενη Πέμπτη (24/5) θα καταθέσουν οι μάρτυρες για το Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος, μετά την αναβολή στην υπόθεση των επεισοδίων της αναμέτρησης της Αμαλιάδας, καθώς οι άνθρωποι των «βυσσινί» δεν έδωσαν το «παρών» για να καταθέσούν, δηλώνοντας ασθένεια. Έτσι, η τύχη του επεισοδιακού αυτού αγώνα θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα.