Την Κυριακή η απονομή του κυπέλλου για την άνοδο στο Ναύπλιο 2017

0
405

Την Κυριακή το απόγευμα (5μμ), σε φιλικό παιγνίδι που θα γίνει στο ΔΑΚ Ναυπλίου, με αντίπαλο τον Δυοβουνιώτη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή της Α2 και συνεπακόλουθα της ανόδου στην Α1, στο Ναύπλιο 2017.
Θα προηγηθεί, παιγνίδι ανάμεσα στις ακαδημίες των δύο ομάδων.

Επαφές με Πανναυπλιακό
Από κει και μετά, ένα ζήτημα που έχει αρχίσει να απασχολεί εντονότατα το τελευταίο διάστημα είναι το τι θα γίνει με τον Πανναυπλιακό. Δηλαδή, το κατά πόσο οι διοικήσεις των δυο ομάδων θα βρουν κοινό τόπο και θα υπάρχει την νέα περίοδο μια ομάδα: ο Πανναυπλιακός-Ηρακλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Ψυχογιός του Πανναυπλιακού και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης του Ναύπλιο 2017 έχουν μιλήσει τηλεφωνικά το τελευταίο διάστημα. Εκείνο που μένει είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Π.Ταχτσίδης και να κατέβει στο Ναύπλιο, οπότε οι δυό τους θα μιλήσουν από κοντά. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να συμβεί κι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι δυο πλευρές θα συνεννοηθούν και από την νέα περίοδο θα έχουμε και πάλι στην Α1 τον Πανναυπλιακό. Βεβαίως, η ομάδα Ναύπλιο 2017 έχει ανέβει στην Α1, αλλά προφανώς και θα ολοκληρώσει το έργο της ως …όχημα και πλέον το ιστορικό όνομα είναι εκείνο που μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για μια καλή πορεία. Οπότε θα πρέπει να γίνουν και κάποιες διαδικασίες- όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο Αρκάδιος μετονομάσθηκε σε Ναυπλιο 2017 και ο Πανναυπλιακός 2011 σε Πανναυπλιακό Ηρακλή Πρόνοιας 1924.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι μετά την περσινή τροποποίηση καταστατικού, η διοίκηση του Πανναυπλιακού-Ηρακλή έχει θητεία ενός ακόμη χρόνου, οπότε στην περίπτωση που δεν τα βρουν οι δυο πλευρές και η μια και η άλλη ομάδα θα συνεχίσουν αυτόνομα την πορεία τους.