Προς νέα ΓΣ ο Παναργειακός- Δεν εμφανίσθηκε ο Αντ. Λυμπέρης

0
725

Για την επόμενη Τετάρτη 23 του μήνα, ορίσθηκε να επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, καθώς δεν προέκυψε αποτέλεσμα στην σημερινή διαδικασία.

Αρκετός κόσμος, γύρω στα 50 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους.

Πρόεδρος της Γ.Σ. ορίσθηκε ο Νίκος Δελής και γραμματέας ο Κυριάκος Παναγιωτόπουλος.

Ο αποχωρών πρόεδρος της ομάδας Κώστας Κιμουλιάτης προχώρησε σε έναν διοικητικό απολογισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι, με τα μέλη του δ.σ. να έχουν στόχο να οδηγήσουν την ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο. Την περίοδο εκείνη όμως, δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση, οπότε συνέχισε η ίδια, με την στήριξη της οικονομικής επιτροπής με πρόεδρο τον κ.Ριμπά. “Τελικά η ομάδα σώθηκε, τα καταφέραμε, όπως τα καταφέραμε…” τόνισε ο Κ.Κιμουλιάτης.

Οικονομικός απολογισμός δεν έγινε, καθώς όπως ειπώθηκε, είναι στοιχεία που δεν μπορούν να ανακοινωθούν επίσημα, για …ευνόητους λόγους!

Η διοίκηση λοιπόν παραιτήθηκε και παρέδωσε στον πρόεδρο της Γ.Σ. τα έγγραφα του συλλόγου (μαζί και 22 δελτία ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αν το ζητήσουν έχουν δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι , εκτός αν η νέα διοίκηση θέλει να μιλήσει με κάποιους και να συμφωνήσει να μείνουν).

Ουσιαστικά λοιπόν, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση στον Παναργειακό, από την στιγμή που ο Αντώνης Λυμπέρης που – όπως έχει δηλώσει κι ο ίδιος ενδιαφέρεται- δεν εμφανίσθηκε στην αίθουσα. Ο λόγος πιθανόν να είναι ότι δεν έχει πάρει ακόμη κάποιες διαβεβαιώσεις που ζητάει από τον δήμαρχο.

Όπως και νάχει, τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις και πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη Τετάρτη (σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα).