Στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα κριθεί το παιχνίδι Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος, που διεκόπη λόγω επεισοδίων. Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ (Πειθαρχική Επιτροπή), κάλεσε τη Δευτέρα (14/5) σε απολογία τις δύο ομάδες, αλλά και τους Παπαματθαιάκη (προπονητή) και Ξυδάκη (γυμναστή) του Ηροδότου.

Η υπόθεση θα συζητηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι το φύλλο αγώνα «καίει» τον Αστέρα Αμαλιάδας, ωστόσο, οι «βυσσινί» έχουν περάσει στην… αντεπίθεση, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες από τα επεισόδια.

Η ιστοσελίδα «sportstonoto.gr» δημοσίευσε το φύλλο αγώνα στο οποίο αναφέρεται, από το διαιτητή της αναμέτρησης, ότι χτυπήθηκε τόσο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, όσο και παίκτες της κρητικής ομάδας. Βάση ΚΑΠ, η «έκθεση» του κ. Τάση μεταφράζεται σε μηδενισμό, -3, χρηματικό πρόστιμο και 3 με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά, το ΦΑ αναφέρει:
«Αντιλήφθηκα εκτός ομάδων, ανθρώπους αγνώστων λοιπών στοιχείων, ένας των οποίων όπως αντιληφθήκαμε χτύπησε τον δηλωθέντα προπονητή της ομάδας κ.Παπαματθαιάκη στα πλευρά. Επιπλέον κινήθηκε απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου χωρίς να διευκρινιστεί το πρόσωπο λόγω του πλήθους που υπήρχε.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κασαπάκης μου είπε ότι ο Φραγκουλάκης δεν ήταν δυνατό να έρθει λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και ως εκ τούτου χρέη αρχηγού ανέλαβε αυτός που υπογράφει το φύλλο αγώνα.
Επιπροσθέτως ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέφερε τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μωραϊτη και τον τραυματισμό του Παπαματθαιάκη και ότι η ομάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια και ότι θα μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.
Ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Αρβανίτης μας ανάφερε τον τραυματισμό του Ντάβαρη από τον γυμναστή των φιλοξενούμενων.
Επιπροσθέτως κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα για να μας μεταφέρει για τους τραυματίες και αφού είχε, όπως είπε, εξετάσει τους τραυματίες, μας αναφέρει παρουσία των δυο παρατηρητών του αγώνα τα εξής:

A) Για τον διερμηνέα της γηπεδούχου ομάδας κ.Ντάβαρη: αναφερόμενος τραυματισμός, θλαστικότητα οπιστώτια (πίσω από το αυτί), εκδορά δεξιά, απώλεια συνειδήσεως.

Β) Για τον Φραγκουλάκη αναφέρονται ζάλη από χτύπημα αντικειμένου στο κεφάλι χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Αναφέρει ότι έκανε εμετό με το χέρι χωρίς να μυρίζει το στόμα γαστρικό περιεχόμενο. Χωρίς εμφανή εξωτερική κάκωση.

Γ) Για τον ποδοσφαιριστή Μωραϊτη αναφερόμενος εμετός συνέπεια υπάρχουσας κάκωση δεξιού ιγμόρειου, άμεση πλήξη χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Χωρίς να μυρίζει το στόμα του γαστρικό περιερχόμενο.
Ωστόσο από το ευρισκόμενο σύνολο ποδοσφαιριστών του Ηροδότου ένας παίκτης κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος και μετέπειτα ένα άτομο χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο.
Στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον πιάσει, ενώ δεν αντιλήφθηκα το νούμερο από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή του Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας.
Από την αστυνομία ενημερωθήκαμε ότι το άτομο άγνωστων στοιχείων που χτύπησε αστυνομικό εντός αγωνιστικού χώρου συνελήφθη και επιπλέον ότι με ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις οι εξής: Ντάβαρης, Φραγκουλάκης, Ξυδάκης.
Κατόπιν των ανωτέρω διέκοψα οριστικά των αγώνα καθότι υπήρξε είσοδος ατόμων αγνώστων στοιχείων μη δηλουμένων στο παρόν φύλλο αγώνα και τραυματισμός αξιωματούχου ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη.
Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 0-0 και το εναρκτήριο λάκτισμα του β’ ημιχρόνου θα εκτελούνται από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ηροδότου.
Περίπου ώρα 21.00 ο ιατρός του αγώνα προσήλθε αυτοβούλως στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου παρέδωσε την ιατρική έκθεση η οποία αποτελείται από 4 σελίδες και επισυνάπτεται στο παρόν φύλλο αγώνα».

 

- Advertisement -