Α1 Αργολίδας: Γ.Σ. στον Ερμή Κιβερίου σήμερα Τρίτη

0
425

Γενική Συνέλευση έχει προγραμματισθεί για σήμερα Τρίτη 15 του μήνα, στις 7μμ, στον Ερμή Κιβερίου, στα γραφεία του συλλόγου. Θέματα οι οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και εκλογή νέου Δ.Σ.

Αναλυτικά η πρόσκληση:
Το Δ.Σ. του Ερμή Κιβερίου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέματα:
1) Οικονομικός απολογισμός
2) Εκλογή νέου Δ.Σ.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/5/18 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/5/18 και ώρα 17:00 στα γραφεία του συλλόγου.
Σε περίπτωση νέας μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 19/5/18 και ώρα 20:00 στην αίθουσα “π.Γ.Νταβέλος” (Στην τρίτη ΓΣ για την λήψη αποφάσεων δεν απαιτείται απαρτία των μελών).

Βέβαια, η πρόσκληση για την σημερινή ΓΣ είναι περισσότερο διαδικαστική, και η “κανονική” ΓΣ θα γίνει το Σάββατο 19 του μήνα, αφου προηγηθεί η Γ.Σ. του Παναργειακού. Και το σημειώνουμε αυτό, επειδή είναι γνωστό πως έχει προχωρήσει η διαδικασία μετακίνησης του Αντώνη Λυμπέρη στον Παναργειακό.
Απο κει και πέρα, η οικογένεια Λυμπέρη δεν πρόκειται να αφήσει τον Ερμή, θα συμμετέχει και την νεα χρονιά- μαζί με άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται. Βέβαια, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στόχων και σχεδιασμού, δηλαδή με μικρό προϋπολογισμό. Πολύ πιθανόν δε, να υπάρξει κάποιου είδους σύνδεση με τον Παναργειακού ώστε τα δυο σωματεία να λειτουργούν συμπληρωματικά.