Α2 Αργολίδας: ΝΑΥΠΛΙΟ 2017- ΟΦ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-0

0
673

Έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε αυτή την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, πέτυχε σήμερα το Ναύπλιο 2017, σε βάρος του Ηλιοκάστρου, με σκορ 2-0.

Και οι δυο ομάδες έχουν κερδίσει από καιρό την άνοδό τους στην Α1, ωστόσο μένει να δούμε αν το Ναύπλιο 2017 θα μείνει με αυτό το όνομα ή αν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία-συγχώνευση με τον Πανναυπλιακό.

Στον αγώνα τώρα, το Ναύπλιο ξεκίνησε πολύ καλά, είχε κατοχή μπάλας και πίεσε στο μισό, ενώ ο ΟΦΗ περιορίσθηκε σε αμυντικό ρόλο και κάποιες αντεπιθέσεις.

Στο 5’ από κλέψιμο στο κέντρο, ο Φράγκος προχώρησε αλλά σούταρε άουτ.

Στο 15’ από σέντρα του Καζά, ο Κομνηνός με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο φιλοξενούμενος προσπάθησε να ισορροπήσει βγαίνοντας πιο ψηλά. Όμως στο 55’ από ασίστ του Β.Φλεβάρη ο Μπούνος πέτυχε το 2-0.

Ο ΟΦΗ είχε σουτ με τον Δορμπάρη που απέκρουσε ο Φ.Παπασαράντος, προσπάθεια με τον Φρέιτας να πλασάρει από πάνω τον τερματοφύλακα του Ναυπλίου χωρίς επιτυχία, ενώ στο 75’ από κάθετη του Δεστέ, οι αμυντικοί πορόλαβαν μόλις τον Ε.Περζεγκάι πριν βγει τετατέτ.

Για το Ναύπλιο η μεγάλη ευκαιρία στο 85’ με τον Καλυβά.

Στο 80’ αποβλήθηκε ο Α.Περζεγκάι για σκληρό φάουλ στον Καλυβά.
Ο ΟΦΗ μπορεί να έχασε, αλλά κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση των δυο νεαρών Δεστέ και Ε.Περζεγκάι που πέρασαν ως αλλαγές.

Οι συνθέσεις:
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Χ.Σταυρόπουλος): Γ.Παπασαράντος- Διαλιάτσης, Ατζαμίδης, Φίλης (46’ Πεβερέτος), Κωνσταντίνου (70’ Καπόγιαννης)- Καζάς (80’ Παπαδημητρίου), Β.Φλεβάρης, Γ.Φλεβάρης- Π.Παπασαράντος (46’ Μπούνος), Καλυβάς, Κομνηνός.
ΟΦΗ (Στρ.Δεστές): Σαλογιάννης- Νικεδήμας (85’ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Τζανής Η (38’ λ.τρ. Ε.Περζεγκάι), Η.Δαγρές, Β.Μούγιος- Α.Περζεγκάι, Τσούνης, Φρέιτας (47’ Δεστές), Παπανδριανός, Φράγκος, Δορμπάρης.