Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ –ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 2-4

0
672

Προηγήθηκε η Κορωνίδα με 1-0 στο γήπεδο Επιδαύρου (λόγω τιμωρίας έδρας), αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ ήταν που πήρε την νίκη με 4-2.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τις ευκαιρίες και την κατοχή μπάλας, μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το παιγνίδι, αλλά η ομάδα του Κουτσοποδίου αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις.

Στο 20’ απο μπαλιά του Κάλα ο Σχοινάς πέτυχε το 1-0.
Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες απο τον Οψιμούλη και δυο με τον Σχοινά.
Οσο για τον ΠΑΟΚ, είχε ενα σουτ με τον Ταραντίλη στο 30’.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ανατροπή του σκορ. Αρχικά στο 54’ απο κάθετη του Μουζακιώτη ο Ταραντίλης ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 62’ απο σέντρα του Μουζακιώτη ο Η.Παπαγεωργόπουλος πέτυχε το 1-2.
Στο 70’ ο Παπασταύρου κέρδισε πέναλτι απο τον Φασουλή, το κτύπησε ο Κέλλης κι έκανε το 2-2.
Στο 80’ συνδυασμός απο το κέντρο για τους φιλοξενούμενους ανάμεσα σε Αποστόλου και Η.Παπαγεωργόπουλο, αυτός σέντραρε και ο Μουζακιώτης πέτυχε το 2-3.
Και λίγο πριν το τέλος, ενω όλη η Κοιλάδα είχε βγεί μπροστά σε κόρνερ, ακόμη κι ο Αλευράς, με αντεπίθεση ο Η.Παπαγεωργόπουλος διέσχισε το μισό γήπεδο, έδωσε στον Μουζακιώτη κι αυτός πέτυχε το 2-4.
Φοβερά παράπονα απο την Κορωνίδα για την διαιτησία, καθώς στο 75’ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Κέλλης, ενω όπως υποστηρίζουν δεν τους δόθηκαν δυο πεντακάθαρα πέναλτι οσο το σκορ ήταν 2-2.

Οι συνθέσεις
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κωτσαράς, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτηςε (46’ Λούκας), Παπασταύρου- Μέγας, Κάλα, Τσίτσης- Κέλλης, Σχοινάς, Α.Οψιμούλης.
ΠΑΟΚ : Κομπόσης- Αποστόλου, Σ.Παπαγεωργόπουλος, Ψύχος, Κουγιάς- Σιώτος, Νανάι, Φασουλής (85’ Χατζηξενοφών- Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Η.Παπαγεωργόπουλος.