Παναργειακός: Νέα Γ.Σ. την επόμενη εβδομάδα

0
662
Φωτό αρχείου

Κανένα αποτέλεσμα δεν προέκυψε από την πρώτη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού που είχε ορισθεί για το βράδυ της Τετάρτης.

Φωτό αρχείου

Αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, από την στιγμή που ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος με τον Νίκο Ρονιώτη λείπουν στο εξωτερικό. Όλες οι πληροφορίες θέλουν τους δυό τους μαζί με τον Αντώνη Λυμπέρη να έχουν σχεδόν συμφωνήσει να “τρέξουν” την μεγάλη ομάδα του Άργους, με στόχο μια πορεία αντάξια της ιστορίας του.

Στην ΓΣ , πήγαν 30 περίπου άτομα, απλοί φίλαθλοι οι περισσότεροι, αλλά κανείς από την πρώην διοίκηση. Κι αυτό παρά το ότι στην σχετική πρόσκληση αναφερόταν πως θα γινόταν διοικητικός-οικονομικός απολογισμός της χρονιάς και στην συνέχεια η εκλογή νέας διοίκησης.
Προφανώς ο απολογισμός δεν ήταν έτοιμος ή υπήρχε η αντίληψη ότι δεν θα υπάρξει απαρτία.
Τον λόγο στην Γ.Σ. πήρε ο Νίκος Δελής, ο οποίος ανακοίνωσε πως η διαδικασία δεν θα προχωρήσει και με ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί η σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης την επόμενη εβδομάδα.

Στη νέα ΓΣ. δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσα μέλη είναι τακτοποιημένα οικονομικά, δηλαδή όσα πριν από τη διαδικασία θα καταβάλουν 10 ευρώ.