ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κάτι καλό ετοιμάζεται!

0
993

Για αύριο Τετάρτη (9/5) και ώρα 7μμ., έχει προγραμματισθεί η πρώτη μετά την λήξη του πρωταθλήματος Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, με θέματα τον διοικητικό -οικονομικό απολογισμό και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η σχετική πρόσκληση που δημοσιεύθηκε αναφέρει τα εξής:
Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΚΟΣ Α.Π.Ο. Καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 9-05 -2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους, με θέματα:
1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
2) Αρχαιρεσίες για Ανάδειξη Νέου Δ.Σ.
ΑΡΓΟΣ 24/04/2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΙΑΤΗΣ”.

Ο Παναργειακός, ως γνωστόν, είναι μια …ταλαιπωρημένη διοικητικά ομάδα. Σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχει μεγάλη δυσκολία να ξεκινήσει οργανωμένα το καλοκαίρι, αφού δεν βρίσκονται οι άνθρωποι με την διοικητική επάρκεια , την οικονομική επιφάνεια, την διάθεση. Περισσότερο ως λύση ανάγκης, παρά ως επιλογή, ένας μικρός αριθμός ατόμων αναλαμβάνει να “τρέξει” την ομάδα, με μεγάλες δυσκολίες και με βάση το αποτέλεσμα (που είναι η παραμονή), τα καταφέρνουν. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να γίνει ένα βήμα παραπάνω.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάτι φαίνεται να πάει να αλλάξει φέτος. Όλο το τελευταίο διάστημα, γίνονται πολλές κινήσεις, που αποσκοπούν στην οργάνωση του σωματείου από νωρίς. Είναι κοινό μυστικό, ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, έχουν προχωρήσει κάποιες κινήσεις. Ο Αντώνης Λυμπέρης φαίνεται πως θα είναι ο άνθρωπος που θα τεθεί επικεφαλής της κίνησης αυτής. Ο επί σειρά ετών “αιμοδότης” του Ερμή Κιβερίου, όλα δείχνουν πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να μετακινηθεί στον ιστορικό Παναργειακό.
Λέγεται δε, πως στην διοίκηση θα συμμετάσχει και ισχυρός οικονομικός παράγοντας (οι πληροφορίες ότι πρόκειται για τον κ.Ροϊνιώτη δεν μπορεί να απέχουν πολύ από την αλήθεια. Άλλωστε ο συγκεκριμένος στο παρελθόν έχει δείξει την αγάπη του για την ομάδα και μάλιστα δαπάνησε πολλά χρήματα χωρίς να επιτευχθεί τότε ο στόχος της ανόδου στην Β’ Εθνική).
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έχουν προχωρήσει αρκετά τα πράγματα, σε επίπεδο οργάνωσης και συγκρότησης διοίκησης.

Τώρα, το αν θα βρεθεί ο Αντώνης Λυμπέρης στην αυριανή Γενική Συνέλευση, δεν είναι γνωστό. Πιθανόν να είναι εκεί ως παρατηρητής και να μην αναλάβει καμία πρωτοβουλία. Αυτό επειδή ο Δημ.Καμπόσος, όλη αυτή την εβδομάδα είναι εκτός Ελλάδος και λογικά δεν πρόκειται να υπάρχει καμία οριστική κίνηση αν δεν είναι και ο ίδιος παρών στην Γ.Σ.

Οπότε, περιμένουμε αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία της Γ.Σ. με τον απολογισμό, αλλά λογικά θα υπάρξει ανακοίνωση για νέα Γ.Σ. την επόμενη εβδομάδα (με δεδομένο ότι ο Δ.Καμπόσος θα γυρίσει την Κυριακή στο Άργος).