Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 2-0

0
491

Μετά από οκτώ αγωνιστικές ο Αργοναύτης γνώρισε την ήττα και μάλιστα δεχόμενος δυο γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Τροιζηνιακό, ο οποίος πάντα στα φετινά παιγνίδια με τους πρωτοπόρους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Ο Τροιζηνιακός ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να πιέσουν. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν στο 40’ όταν από λάθος του Μπατζάβαλη ο Δριμούρας βγήκε σε απειλητική θέση.

Ο Τροιζηνιακός προσπάθησε να πιέσει περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρξαν όμως καθαρές ευκαιρίες, εν΄από την άλλη ο Αργοναύτης βγήκε δυο φορές στην κόντρα.
Η πιο σημαντική ευκαιρία ήταν για τον Αργοναύτη στο 80’ όταν σε σέντρα-σουτ του Ευσταθίου η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Και φτάσαμε στο 88’, όπου ενώ φαινόταν πως το παιγνίδι πάει στο 0-0, ο Μητρώκας από αριστερά προχώρησε και γύρισε τη μπάλα στη περιοχή, όπου ο επερχόμενος Σούχλας με πλασέ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 1-0.

Στην φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Αργοναύτη ότι δεν εφαρμόσθηκε το φερ-πλέι και δεν σταμάτησαν τη φάση οι γηπεδούχοι- κάτι που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα από τους ίδιους.

Στις καθυστερήσεις, στο 93’ ο Δρούγκας κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Σωτηράκης και έτσι διαμορφώθηκε το 2-0.

Οι συνθέσεις
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης):Σωτηράκης- Μπατζάβαλης, Σαμπάνης, Καλύβας, Μητρώκας- Μοχάμετ (83’ Ανδρέου), Σουμπάμ (70’ Δρούγκας), Σταματέλος, Σούχλας- Κατσέλη, Καραμάνης (60’ Δελαπόρτας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Χ.Κάπλατζης, Ευσταθίου- Βερβενιώτης (62’ λ.τρ. Τσάμης), Ντόκο, Βασιλειάδης (55’ Π.Κάπλατζης), Κουριώτης- Νέτζα, Δριμούρας, Χαϊμάνης.