Α1 Αργολίδας: Σκαρφάλωσε στην 2η θέση ο Αργοναύτης

0
547

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του ο Αργοναύτης, που σήμερα νίκησε στο εξ αναβολής παιγνίδι και στις Σπέτσες, με αποτέλεσμα να προσπεράσει την Κορωνίδα Κοιλάδας και να ανέβει στην τιμητική δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωταθλήτρια Ένωση Λέρνας.

Όσο για τις Σπέτσες χρειάζονται ένα πόντο στα εναπομείναντα δυο παιγνίδια, για να μην κινδυνεύσουν.

Έγινε ένα αρκετά καλό παιγνίδι, ανοικτό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως κρίθηκε εν ολίγοις από δυο τραγικά λάθη των γηπεδούχων και παράλληλα την έξυπνη αντίδραση του Δριμούρα.

Μέχρι το 35’ δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές.
Έτσι φτάσαμε στο 39’ όταν από μπαλιά-διώξιμο του Μπραϊμλάρι, ο Βιγκλιάρης πήγε να γυρίσει στον Μουράτη, χωρίς να υπολογίσει όμως τον Δριμούρα, ο οποίος κέρδισε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 46’ , με ανάλογο τρόπο έγινε το 0-2. Ο Παπαδέας έκανε μια λάθος πάσα στο κέντρο, πήρε ο Δριμούρας και πάλι, ο οποίος με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Μουράτη.

Στην συνέχεια οι Σπέτσες προσπάθησαν να πιέσουν κυρίως με στημένα, σουτ και κεφαλιές, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο 75’ φάουλ του Κομπόγιωργα, ο Μπραϊμλάρι βρήκε τη μπάλα η οποία στη συνέχεια βρήκε το δοκάρι κι έφυγε κόρνερ.

Στο 78’ κεφαλιά του Παπαδέα πάνω στον Μπραϊμλάρι.
Από την άλλη, ο Αργοναύτης είχε δυο εξαιρετικές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις, με τους Νέτζα και Δριμούρα να βγαίνουν τετατετ (στην μια απέκρουσε ο Μπραϊμλάρι, η άλλη πέρασε έξω).

Οι συνθέσεις
ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Μουράτης- Βώκος, Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Σκαβάτσος- Μέξης, Δ.Παρεμουτζιάν (80’ Πάτραλης), Παπανδρέου (87’ Βασιλείου)- Κουμπέγια (68’ Μπαλτάς), Μλάντοφ, Χ.Παρεμουτζιάν (55’ Κομπόγιωργας).
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Μπούκουρης Χρ.Κάπλατζης, Ευσταθίου- Ντόκο, Κουριώτης, Νέτζα- Βερβενιώτης (86’ Π.Κάπλατζης), Δριμούρας, Τσάμης (65’ Κούλα).