Το Super Cup Aρκαδίας κατέληξε στον Παναρκαδικό

0
618

Με δύο γκολ που σημείωσε στην αρχή του αγώνα, ο Παναρκαδικός νίκησε εύκολα τον Πανθυρεατικό με 2-0 και κατέκτησε το Super Cup Αρκαδίας.

Ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος , πέτυχε δύο γκολ και έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα του Πανθυρεατικού Γιάννη Σούρσο να κάνει πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Ο Ομπόσου στο 6’ και ο Τσιώλης στο 10’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ (Σαβούρδος): Σούρσος, Β.Μπάρλας, Γ.Μπάρλας (Δ.Σούρσος), Αλουπογιάννης, Δ.Αδάμης, Δικαίος (Χατζηγιάννης), Καραμπάτσος (Τακλής), Χόντζα (Χ.Μπάρλας), Ι.Αδάμης, Χαρμπαλής, Κατσίρης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Ασεν, Μπινιώρης (Νάτσης), Μπαξεβάνος (Μπουλούγαρης), Καπετανάκης, Κυριακόπουλος, Τσιώλης (Συρεγγέλας), Ομπόσου (Απειρανθίτης), Γιουκούδης, Καδάς, Ευαγγέλου.

  • Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε στο Άστρος πριν την έναρξη του Super Cup η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλήματος στον Πανθυρεατικό. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης έδωσε στους αρχηγούς του Πανθυρεατικού το τρόπαιο κι άρχισαν οι πανηγυρισμοί από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας του Άστρους.