Α2 Αργολίδας: ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΜΕΘΑΝΑ 1-1

0
400

Ολοκληρώθηκε η σειρά των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 4-6 στην Α2 Αργολίδας, με Μέθανα και Φοίνικα Νέας Επιδαύρου να μένουν στο 1-1 (στο ουδέτερο γήπεδο Λυγουριού).

Η κάθε ομάδα έχει από μια νίκη (σε βάρος του Κεραυνού Ιρίων), άρα από 4 βαθμούς, με τον Φοίνικα όμως να έχει καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων.

Ισορροπημένο το παιγνίδι, με τον Φοίνικα να ξεκινάει καλά και να προηγείται στο 28′ με πέναλτι. Από κάθετη του Τσαούση ο Α.Λαλιώτης κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Τσαούσης και το 1-0.

Σε αυτό το πρωτο ημίχρονο τα Μέθανα είχαν ένα καλό φάουλ με τον Κορδαλή, το οποίο απέκρουσε ο Χατζηφόρος.

Στο 50′ έγινε το 1-1 για τα Μέθανα. Από κάθετη μπαλιά ο Δεϊμέζης βγήκε δεξιά και με διαγώνιο σουτ (που βρήκε και σε αμυντικό) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75′ σε φάουλ του Μπερμπατιώτη κι απόκρουση του Καραγιάννη, η μπάλα έφτασε στον Λαλιώτη, που γύρισε τη μπάλα παράλληλα σε άδειο τέρμα, αλλά δεν βρέθηκε εκεί κανένας συμπαίκτης του.
Στο 78′ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα ευρισκόμενος στον πάγκο ο Σαραντόπουλος.

Οι συνθέσεις
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας): Χατζηφόρος, Δ.Λαλιώτης, Παντελής, Λιμνιάτης, Μπερμπατιώτης, Γκίκας, Γεωργιόπουλος (89′ Κρεμμύδας), Φεύγας (89′ Κρεμμύδας), Α.Λαλιώτης (88′ Πσπαλιάρης), Τσαούσης (65′ Μέτσκα), Ξένος.

ΜΕΘΑΝΑ (Γ.Πάνου): Καραγιάννης, Παπουτσής, Μενιέ, Παντελής, Τριανταφύλλου, Κορδαλής, Δεϊμέζης, Σαραντόπουλος (66′ Μερζέκου), Κυριακούλης (46′ Βλάχος), Λυσσαίος, Νίνος.