Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 2-3 … Αιφνιδίασε ο ΠΑΟΚ με 3-0 στο 30’

0
532

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα είχε ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο 30! Από κει και μετά, όμως, θα έλεγε κανείς ότι έπαψε να είναι στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας που άρχισε να συνέρχεται να μειώσει σε 3-1 στο 44’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθολική η υπεροχή των γηπεδούχων, που είχαν αρκετές ευκαιρίες κλασικές, τελικά όμως σκόραραν μόνο μια φορά και έτσι η νίκη πήγε στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Στα αξιοσημείωτα τα πολλά παράπονα των Διδυμιωτών κατά του Αθανασόπουλου από την αρχή, αυτό οδήγησε σε γενικότερη ένταση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με συνέπεια την αποβολή του Φασουλή στο 75’ και του Αντ.Κονδύλη στο 85’.

Στο 7’ ο Φασουλής πέτυχε το 0-1.

Στο 15’ ο Δήμας το 0-2 και

στο 30’ με μακρινό φάουλ ο Μουζακιώτης το 0-3.

Στο 44’ μείωσε ο Μπροδήμας.

Στο 55’ ο Σ.Κονδύλης μείωσε σε 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλές ευκαιρίες είχαν οι Κοτσοβός, Κονδύλης, Μπροδήμας, ενώ καλά σουτ των Τρέσα και Μπάρδη πέρασαν έξω. Η κλασικότερη ευκαιρία από τον Δαγρέ που μετά από ατομική προσπάθεια έφθασε απέναντι στον Κομπόση, αλλά σούταρε έξω.

Οι συνθέσεις

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου (25’λ.τρ. Αποστόλου)- Α.Κονδύλης, Οικονομόπουλος (50’ Α.Χίντα), Κουτσούκος, Μπάρδης- Κοτσοβός, Δ.Προσίλης, Ε.Προσίλης (30’ Τρέσα)- Μπροδήμας, Ν.Αποστόλου, Σ.Κονδύλης.

ΠΑΟΚ (Ν.Σωτηρόπουλος): Κομπόσης- Αποστόλου, Ψύχος, Κουγιάς, Παπαγεωργόπουλος- Σιώτος (70’ Στ.Μπούρης), Νανάι, Φασουλής- Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Δήμας.