Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 4-1 … Ανοικτό παιγνίδι, μπορούσαν περισσότερα γκολ

0
376

Πολύ καλό παιγνίδι έγινε στο γήπεδο Λυγουριού (μιας και η Κορωνίδα έχει ποινή τιμωρίας έδρας), ανάμεσα στην ομάδα της Κοιλάδας και τον Πανασιναϊκό. Νικητής η Κορωνίδα με το ευρύ 4-1, ένα σκορ όμως που αδικεί τους ηττημένους με βάση συνολικά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Στο 9’ από μπαλιά του Παπασταύρου ο Κέλλης άνοιξε το σκορ.

Στο 11΄σε επίθεση του Πανασιναϊκού η μπάλα βρήκε το χέρι του πεσμένου Οψιμούλη, δόθηκε πέναλτι, ο Κωστόπουλος ευστόχησε και 1-1.

Στο 14’ από μπαλιά του Παπασταύρου, ο Μέγας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 68’ σε τάκλιν του Οψιμούλη στον Κωστόπουλο, οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν, οι της Κοιλάδας έπαιξαν γρήγορα, η μπάλα έφτασε στον Κέλλη κι αυτός πέτυχε το 3-1.

Στο 81’ από λάθος του Καββεζού και σέντρα, ο Σχοινάς από το δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 4-1.

Απο ευκαιρίες: Σουτ του Κέλλη πέρασε ελάχιστα έξω, το άλλο απέκρουσε ο Τσακάλης, διαγώνιο σουτ του Τοπάλι στο 20’απέκρουσε ο Αλευράς, φάουλ του Τοπάλι στο 40’ στο οριζόντιο δοκάρι, σουτ του Γιαννακόπουλου έσωσε στη γραμμή ο Παπαδημητρίου, σουτ του Ταμπάκη ελάχιστα έξω.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κωτσαράς, Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Τσίτση, Μπάγερ (60’ Κάλα)- Κέλλης, Σχοινάς, Παπασταύρου.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Α.Ταμπάκης, Παπασαραντόπουλος, Παπαδημητρίου- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα Κλ- Τοπάλι, Κωστόπουλος (90’ Δεληγιάννης), Μπέλμπα Α. (70’ Μπιτινής.