Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 0-1 … Πήρε …φωτιά η ουρά

0
764

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε σήμερα στην Επίδαυρο, όπου ο Ασκληπιός έχασε από τον Πορτοχελιακό. Έτσι έχουμε πλέον αλλαγή σκηνικού ως προς την υπόθεση παραμονή, αφού ο νικητής πλησίασε τον Ασκληπιό στον πόντο και ο Αριστέας με 28, μόνο άνετα δεν νιώθει.

Το παιγνίδι κρίθηκε στο σχετικά γρήγορο προβάδισμα του Πορτοχελιακού και στην αποβολή που ακολούθησε για τον Ασκληπιό.

Έγινε ένα παιγνίδι που δεν υπήρξαν πολλές φάσεις, από τον γηπεδούχο, παρότι προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο αν και με παίκτη λιγότερο.

Στο 20’ σε σέντρα από δεξιά του Λούτα, ο Παπαδόπουλος με πλασέ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο φιλοξενούμενος είχε ξεκινήσει καλύτερα και στο 5’ σουτ του Λούτα σταμάτησε ο Καλυβόπουλος, ενώ στο 10’ σουτ του Σαγκατέλοφ βρήκε το δοκάρι.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή ζητώντας πέναλτι, ο Αχλαδιώτης έκανε απειλητική κίνηση με το κεφάλι προς τον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ο Ασκληπιός είχε κάποια σουτ με Λαλιώτη, Νάτση, Δούβλη.

Ο Πορτοχελιακός είχε  δυο τελικές στο τέλος, με τον Λούτα που απέκρουσε ο Καλυβόπουλος και στο 90’ με τον Ι.Β.Ζαραφωνίτη που εξ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης, Μάκας, Μάτζαρης, Βαρβαρέσος- Μπαβέλας, Καραμπέτσος, Καπετανκωνσταντής- Δούβλης, Αχλαδιώτης, Νάτσης.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Σχοινάς- Κοξίδης, Λούμης (46’ Μπέγκα), Ζέρια, Στρίγκος (75’ λ.τρ. Μπλόκου)- Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, Σαλλάκου, Σαγκατέλοφ- Λούτα, Παπαδόπουλος (70’ Αβραντάς), Ι.Β.Ζαραφωνίτης.