Εθνικός Τολού: Ικανοποίηση από την φετινή πορεία – Βράβευση Μήτσουλα

0
847

Με πλήρη ικανοποίηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας συμπλήρωσε την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα Α2 Αργολίδας η ομάδα του Εθνικού Τολού.

Για να χαρούν το κλείσιμο της περιόδου παικτές και διοίκηση συμμετείχαν σε ένα γιορτινό τραπέζι στην ταβέρνα “Το Ακρογιάλι” στην παραλία του Τολού. Να σημειωθεί ότι το γεύμα ήταν προσφορά του καταστήματος και του ιδιοκτήτη του Χρήστου Μουντζούρη.

Η όμορφη βραδιά είχε και μια βράβευση. Η διοίκηση τίμησε τον διακριθέντα αμυντικό της ομάδας Βαγγέλη Μήτσουλα και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του προς τον σύλλογο. Φυσικά, είναι αναμενόμενο ότι ο Βαγγέλης θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι ο Εθνικός Τολού με δική του επιλογή δεν αγωνίστηκε φέτος στην Α1 Αργολίδας όπως είχε δικαίωμα, αλλά προτίμησε να παίξει στην Α2. Ο στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς ήταν να έχει η ομάδα μια καλή πορεία και να χρησιμοποιηθούν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται από το Τολό.

Ο στόχος λοιπόν αυτός επετεύχθη και τα παιδιά του Τολού είχαν πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από ότι θα είχαν αν είχε συνεχίσει η ομάδα στην Α1.

Η νέα χρονιά θα βρει τον Εθνικό σίγουρα καλύτερα προετοιμασμένο, αφού τα δικά του παιδιά θα είναι μεγαλύτερα και περισσότερο έμπειρα για να αγωνιστούν. Το πείραμα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πέτυχε, αφού δαπανήθηκαν λιγότερα χρήματα, η ομάδα δεν είχε άγχος ολόκληρη την χρονιά και όλοι ευχαριστήθηκαν το σπορ που αγαπούν.