Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-0 … Πιο απειλητικός, πέτυχε ένα γκολ ανά ημίχρονο

0
339

Μετά από καλή απόδοση, ο Αριστείωνας νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Δρεπανιακό, έχοντας αρκετές ευκαιρίες. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την προηγούμενη αγωνιστική επί του Πορτοχελιακού.

Στο 15΄από κλέψιμο του Καραμάνου και κάθετη στον Παπανδριανό, αυτός απέναντι στον Πλατή σούταρε δυνατά έξω.

Ακολούθησαν δυο προσπάθειες από Κυριακίδη και Μπάζο, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Στο 28’ έγινε το 1-0. Από στημένο και συνδυασμό, η μπάλα έφθασε στον Λαμπρούση κι αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ένα ακόμη σουτ του Παπανδριανού πέρασε έξω, ενώ θα μπορούσε να πασάρει στον Οψιμούλη.

Στο 68’ από αποτυχημένη προσπάθεια του Δωρή να περάσει τον Παπανδριανό, ο τελευταίος έδωσε στον Μπάζο κι αυτός πέτυχε το 2-0.

Στη συνέχεια, σουτ του Παπανδριανού πέρασε άουτ, τελευταία στιγμή ο Οψιμούλης έχασε το κοντρόλ και έπιασε ο Πλατής, κι από κόρνερ κεφαλιά του Ρούμπου από τη μικρή περιοχή πέρασε έξω.

Ο Αστέρας είχε κατά διαστήματα κατοχή μπάλας, δεν ήταν όμως ιδιαίτερα απειλητικός. Ουσιαστικά απείλησε μετά το 2-0 με πολλά στημένα. Πιο σημαντική ευκαιρία το δοκάρι του Μπάρδη με φάουλ. Επίσης σε προσπάθεια του Μανιάτη από το σημείο του πέναλτι, πρόλαβε με τάκλιν αμυντικός του Αριστείωνα κι έκοψε.

Οι συνθέσεις

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Διδασκάλου, Δ.Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Μπάζος (85’ Λατίφι), Καραμάνος, Κυριακίδης (70’ Ρέκκας), Παστελλόπουλος (89’ Ρέκκας)- Παπανδριανός, Οψιμούλης (60’ Ρούμπος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Τ.Κίκιλης): Πλατής- Μαούρης, Δωρής, Γκιαούρης, Χαβενετίδης (70’ Ντόι)- Ε.Ρεβίθης (85’ Κασνέτσι), Μπάρδης, Μανδύλης- Μερτζάνι (73’ Μητροσύλης), Χριστόπουλος (60’ Μελάνης), Μανιάτης.