Διαγόρας Αγ.Παρασκευής: Ζητά να μείνουν οι 8 που υποβιβάσθηκαν οριακά!!!

0
707

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, αλλά και της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Σταύρο Ψαρρόπουλο.

Η ομάδα ζητά επίσης να την στηρίξουν στο αίτημά της να μείνουν οι 8 ομάδες που υποβιβάσθηκαν οριακά!!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου μας, η διοίκηση του ΑΟ Διαγόρας Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, αλλά και της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Σταύρο Ψαρρόπουλο, για την αμέριστη συμπαράστασή του προς το σωματείο μας, που εκπροσώπησε επάξια τη Λέσβο στη Γ’ Εθνική.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον κ.Ψαρρόπουλο για την υλοποίηση της δέσμευσης του και κατ’ επέκταση της διοίκησης Γραμμένου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως προς την κάλυψη των εξόδων του επίπονου οικονομικά ταξιδιού μας στη Σαντορίνη για τον αγώνα με τον Πανθηραϊκό.
Ευελπιστούμε, ότι ο κ.Ψαρρόπουλος θα σταθεί στο πλευρό του συλλόγου μας, για την εκ νέου συμμετοχή του Διαγόρα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνδράμοντας με την προσωπικότητά του και τη δυναμική του χαρακτήρα του στο δίκαιο αίτημα των οκτώ ομάδων που υποβιβάστηκαν οριακά από το φετινό πρωτάθλημα για την παραμονή τους στην κατηγορία μέσω αναδιάρθρωσης».