Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 3-1 … Ανοικτό παιγνίδι με πολλές ευκαιρίες

0
390

Ανοικτό παιγνίδι σήμερα στα Δίδυμα, χωρίς σκοπιμότητα, με τον Ποσειδώνα καλύτερο για μια ώρα περίπου και στο τέλος τον Πανασιναϊκό να έχει τις ευκαιρίες να μειώσει.

Πολύ καλό ήταν το πρώτο 20λεπτο για τους γηπεδούχους, που είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 31’, σε προσπάθεια από δεξιά του Μπροδήμα και κόψιμο προς τον Α.Αποστόλου, ο οποίος με τακουνάκι νίκησε τον Πιτσά.

Στο 42’ απευθείας φάουλ του Μπροδήμα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Πιτσά και το 2-0.

Στο 60’ σε γέμισμα, ο Τρέσα από το δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 3-0.

Στο 70’ από σέντρα του Παπαδημητρίου ο Γ.Ταμπάκης μείωσε σε 3-1.

Στην συνέχεια ο Πανασιναϊκός πίεσε και είχε τρείς μεγάλες ευκαιρίες, την μια με τον Καββεζό που απέκρουσε ο Χρήστου και τις άλλες δυο σε σουτ του Μπιτινή και του Κωστόπουλου που πέρασαν λίγο έξω.

Στα αξιοσημείωτα, ο τραυματισμός του Αντωνόπουλου, του οποίου φάνηκε να γυρίζει το γόνατο και αύριο θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου- Δαγρές, Κουτσούκος (80’ Χίντα), Οικονομόπουλος, Μπάρδης (80’ Προσίλης ε.)- Κοτσοβός, Σ.Κονδύλης, Αντωνόπουλος (38’ λ.τρ. Προσίλης Δ.), Τρέσα- Αρ.Αποστόλου, Μπροδήμας (82’ Ν.Αποστόλου).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Πιτσάς- Γ.Ταμπάκης, Γιάνσεν (46’ Παπασαραντόπουλος), Α.Ταμπάκης, Παπαδημητρίου- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα- Τοπάλι (46’ Κωστόπουλος), Καραβιάς (60’ Ρέζντα), Μακαρατζής (80’ Μπιτινής).