ΕΠΣΑ: Δήλωση συμμετοχής μέχρι 19/4 στο πρωτάθλημα Παμπαίδων

0
200

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ενημερώνει πως στις 28 Απριλίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Παμπαίδων και γι’ αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την σχετική αίτηση συμμετοχής έως 19 του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2007-2008
Κύριε Πρόεδρε, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας με ευθύνη της Επιτροπής Ανάπτυξης και υποδομών προκηρύσσει το πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2007 και 2008. Επιτρέπεται επίσης σε ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2009 και μεταγενέστερα να συμμετέχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των παιδιών στο πρωτ. κατ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ είναι να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.
Διευκρινίζεται ότι μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές , που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια υπό την προϋπόθεση ότι φοιτούν σε ελληνικά σχολεία και διαθέτουν διαβατήριο.
Επισημαίνεται ακόμα ότι οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές και άλλων συλλόγων, οι οποίοι δεν παίρνουν μέρος σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, αλλά έχουν ως έδρα τον ίδιο δήμο (ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ, ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΥΔΡΑΣ,ΠΟΡΟΥ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και ΣΠΕΤΣΩΝ). Αναλυτικά οι προϋποθέσεις και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ θα αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, που θα αναρτηθεί στο site αλλά και θα δοθεί στις συμμετέχουσες ομάδες.

Όσες ομάδες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλλουν το έντυπο συμμετοχής 2017-2018 και την κατάσταση υγείας που σας επισυνάπτουμε, συμπληρωμένα και σφραγισμένα στα γραφεία της Ε.Π.Σ Αργολίδας το αργότερο μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 19/4/2018 και ώρα 12:00. Στον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα, ώρα 13:00 καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι των ομάδων, για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Επίσης όλες οι ομάδες για τους εντός έδρας αγώνες τους, θα πρέπει να εξασφαλίζουν την άδεια διεξαγωγής του αγώνα.

Σας κάνουμε γνωστό, ότι το πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ πρόκειται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 28/4/2018 και 29/4/2018. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Εκ της επιτροπής ανάπτυξης κ΄ υποδομών