Προεκλογικό τουρνουά στο Ναύπλιο: Τίμησαν παίκτη του Πανναυπλιακού, χωρίς να καλέσουν την ομάδα του !!!

0
554

Δίκαιο το παράπονο του Πανναυπλιακού, που δεν καλέστηκε σε ένα τουρνουά που έκαναν άλλοι για παίκτη δικό του. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο έγινε στο Ναύπλιο. Να προστεθεί βέβαια και το δικό μας παράπονο, αφού ήμαστε η μόνη αθλητική ιστοσελίδα με υπερδεκαετή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας που δεν λάβαμε ούτε ένα μειλ για αυτό το τουρνουά.

Ο Διαμαντής Ανδρώνης στη μέση

Συνεπώς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το τουρνουά εντάσσεται στις προεκλογικές εκστρατείες του σημερινού δημάρχου Ναυπλιέων.

Είναι προφανώς ένας από τους τρόπους που “σκαρφίστηκε” ο δήμαρχος κ. Κωστούρος και οι φίλοι του για να προβάλλουν ημέτερους.

Ας διαβάσουμε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναυπλιακού, του οποίου παίκτης ήταν ο Διαμαντής Ανδρώνης.

Με την ανακοίνωσή μας αυτή θέλουμε να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα. Τα τουρνουά, όπως αυτό που διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπλίου, είναι σαν γεγονότα πολύ θετικά, αφού δίνουν ένα ακόμη κίνητρο στα παιδιά, να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Ακόμη θετικότερο είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τουρνουά έγινε στη μνήμη του ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΝΔΡΩΝΗ, του καλύτερου ίσως ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ στην 100χρονη ιστορία του και μάλιστα πήρε τ’όνομά του.

Σ’αυτό το σημείο θέλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα.

Πρώτον, δεν αναφέρεται πουθενά η ομάδα που αγωνίσθηκε ο Ανδρώνης και ταυτίστηκε με αυτήν, ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ, του οποίου υπήρξε σημαία και σημείο αναφοράς. Είναι η ίδια ομάδα, ο ίδιος ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ που υπάρχει μέχρι σήμερα. Για ποιό λόγο ;;;

Δεύτερον, εφ’όσον τιμάται ο Διαμαντής Ανδρώνης και το τουρνουά έχει το όνομά του, δεν θα έπρεπε, για λόγους ηθικής, να συμμετάσχει σε αυτό και η ομάδα που τον ανέδειξε και τον καταξίωσε, ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ;;; Γιατί αποκλείστηκε από τη διοργάνωση και από ποιούς;;;

Ερωτήματα που φυσικά θα μείνουν αναπάντητα. 

Η μικροψυχία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν πειράζει. Μία μόνο λέξη : ΝΤΡΟΠΗ. Τίποτε άλλο.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Υ.Γ. Όσο και ν’αρνείται κάποιος να δει την πραγματικότητα, αυτή δεν αλλάζει, γιατί απλά είναι η πραγματικότητα.