Γ’ Εθνική: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-0: Τέλος καλό, όλα καλά και για τους δυό…

0
1544

Και οι δυο ομάδες της Αργολίδας έμειναν στην Γ’ Εθνική, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η μεν Ενωση Ερμιονίδας με την νίκη της στον σημερινό αγώνα, ο δε Παναργειακός, δέχθηκε το …δώρο απο τον Ερμή Κιβερίου, ο οποίος νίκησε τον Διαγόρα Λέσβου.

Αρκετός κόσμος στο σημερινό παιγνίδι και λόγω του ειδικού ενδιαφέροντος. Η γηπεδούχος φανερά ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες , πέρα από τα γκολ, να σκοράρει περισσότερες φορές.
Από την άλλη, ο Παναργειακός , σαν αν είχε το μυαλό του στο άλλο παιγνίδι στο Κιβέρι, δεν δικαιολόγησε την παρουσία του και δεν απείλησε τον Στεφανίδη.

Στο 16’ είχε δοκάρι ο Μακρίδης.
Στο 20’ απέναντι στον Μάνο ο Μακρίδης σούταρε άουτ.
Στο 27’ με απευθείας φάουλ του Τριμπόνια έγινε το 1-0.
Στο 40’ ο Τριμπόνιας βγήκε τετατέτ, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί κι έκοψαν.
Στο 56΄έγινε το 2-0. Σε σουτ του Μακρίδη, ο Μάνος απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Τρέσα εύκολα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 90’ σε σέντρα από δεξιά, ο Μακρίδης πάλι σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Αθ.Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Βασιλέρης (90’ Στεργίου)- Τρέσα (78’ Βιρβίλης), Κιοσές,Παλαιοπάνος- Τριμπόνιας (60’ Σταθουλόπουλος), Μακρίδης, Χαρτσιάς (65’ Λαζάρου).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Μάνος- Παναγιώτου, Νώτης, Μεζίνη, Καϊάφας (60’ Λιακόπουλος)- Ντούκιτς, Πούτσης, Καλύβας- Παιδάκης (46’ Φασούλης), Καλογεράκης (80’ Ζέρβας), Καμπιώτης (82’ Φρεντ).