Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ 1-0… Όσκαρ αποτελεσματικότητας ο Ασκληπιός

0
770

Για όσκαρ αποτελεσματικότητας πηγαίνει φέτος ο Ασκληπιός. Η ομάδα της Επιδαύρου αξιοποίησε και πάλι την έδρα της, πέτυχε δυο γκολ χωρίς να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες και νίκησε τον ανώτερό της Αριστέα.

Ο Ασκληπιός αξιοποίησε με τον Νάτση μια προωθημένη μπαλιά στο 9’ κι άνοιξε το σκορ.

Στο 88’ μετά από αντεπίθεση, με σκόρερ τον Αχλαδιώτη πέτυχε και το 2-0, φτάνοντας έτσι τους 25 βαθμούς, έναντι 17 του Ποσειδώνα Πόρου.

Η νεανική ομάδα του Αριστέα κέρδισε τις εντυπώσεις. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων , δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε.
Στα αξιοσημείωτα ότι αν κι από το 50’ έμεινε με παίκτη λιγότερο (λόγω αποβολής του Φατούρου με δεύτερη κίτρινη), δεν επηρεάστηκε στην απόδοσή του.

Στο 2’ ο Μαμμωνάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλυβόπουλο. Ευκαιρίες είχαν και οι Μποζιονέλος, Μαμμωνάς, Μπακατσέλος στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο: κεφαλιά του Μαμμωνά, σουτ του Βόγκλη και του Μπακατσέλου απέκρουσε ο Καλυβόπουλος. Και στο 90’ σουτ του Ροκάι πέρασε ξυστά έξω από το δοκάρι.

Ο Ασκληπιός δημιούργησε υποψία ευκαιρίας στο 70’ όταν ο Καπετάνκωνσταντής από αριστερά δεν γύρισε τη μπάλα στον Νάτση που θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση από πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης (85’ Παύλου), Μπάκας, Μάτζαρης, Βαρβαρέσος- Καπετανκωνσταντής, Καραμπέτσος, Μπαβέλας- Δούβλης (68’ Γεώργας),Αχλαδιώτης, Νάτσης (91’ Μπινιάρης).

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Μαυρόγιαννης- Αλεξανδρόπουλος (60’ Πόθος), Καραβίδας, Καραντζούλης, Μπακατσέλος- Βόγκλης, Ροκάι, Μπαντελή (83’ Βερβενιώτης)- Φατούρος, Μποζιονέλος, Μαμμωνάς.