Έβαλε «στοπ» στην Κορωνίδα ο Τροιζηνιακός

0
515

«Στοπ» στην Κορωνίδα Κοιλάδας έβαλε ο Τροιζηνιακός, ο οποίος πετυχαίνοντας δυο γκολ σε άκρως καθοριστικά σημεία, πήρε την νίκη με 2-0.

Η έως πριν τον αγώνα πρωτοπόρος Κορωνίδα Κοιλάδας, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προσπάθησε να πιέσει. Ο Τροιζηνιακός ήταν προσεκτικός και έδωσε χώρο, προοδευτικά μετά το τέταρτο άρχισε να ψάχνει χώρους για αντεπιθέσεις.

Ο Τροιζηνιακός απείλησε με σουτ του Σούχλα και κεφαλιά του Κατσέλη απο σέντρα του Σταματέλου.
Η Κορωνίδα είχε την μοναδική καλή της στιγμή με τον Παπασταύρου που βγήκε σε θέση βολής, ο Σωτηράκης όμως απέκρουσε.

Στο 43’ έγινε το 1-0. Απο αριστερά ο Δελαπόρτας έδωσε στον Σουμπάμ, αυτός στον Σούχλα και στη συνέχεια με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Κατσέλη η μπάλα στο «γ».
Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, επίθεση απο δεξιά με τον Γάτσινο που γύρισε στον Σούχλα, αυτός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επιστροφή της ο Σουμπαμ με τάκλιν το 2-0.

Αμέσως ο Τροιζηνιακός οπισθοχώρησε και πάλι, η Κορωνίδα ξεκίνησε να πιέζει, αλλά κατα βάση ανορθόδοξα και με μεγάλες μπαλιές απο τον Αλευρά στην επίθεση. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ενα δοκάρι με τον Τσίτση. Επίσης ενα φαουλ του Λούκας πέρασε λίγο έξω, σουτ του Οψιμούλη λίγο έξω, και ακόμη ο Σχοινάς δεν πρόλαβε παράλληλη μπαλιά.
Ο Τροιζηνιακός απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά-ψαράκι του Κατσέλη απο το πρώτο προς το δεύτερο δοκάρι, ελάχιστα έξω.

Οι συνθέσεις
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Σωτηράκης- Γάτσινος, Σαμπάνης, Καλύβας, Δελαπόρτας- Σουμπάμ (60’ Μπατζάβαλης), Δρούγκας, Σταματέλος, Μοχάμετ (80’ Μητρώκας)- Κατσέλη (92’ Μπαλτάς), Σούχλας (87’ Μαρίνης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κωτσαράς, Ι.Οψιμούλης, Ντάνιελ, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Τσίτσης, Λούκας (85’ Κάλα)- Κέλλης, Σχοινάς, Παπασταύρου (60’ Α.Οψιμούλης).