Α1 Αργολίδας: ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-1 … Γλίτωσε το …έμφραγμα η Ένωση

0
981

Ειδικότητα …στις αγχωτικές νίκες αποκτάει η Ένωση Λέρνας και όπως όλα δείχνουν έτσι θα πάει ως το τέλος! Για άλλη μια φορά λοιπόν, απέναντι σε μια πολύ πιο άπειρη ομάδα, δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, έχασε και πέναλτι και χρειάσθηκε να πάει στις καθυστερήσεις για να σκοράρει.

Ο Πορτοχελιακός ξεκίνησε πιέζοντας ψηλά και προσπαθώντας να κερδίσει μονομαχίες στο κέντρο. Κατάφερε δε στο 20’ από μπαλιά του Λούμη να φτάσει με τον Λούτα απέναντι στον Κατσαούνη, ο οποίος όμως απέκρουσε.

Η Ένωση προσπάθησε να βρει χώρους, αλλά ουσιαστικά είχε δυο ευκαιρίες μόνο, με τον Κολιόπουλο από αριστερά και μια με τον Φ.Σαλαπάτα στο δεύτερο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Ένωση ξεκίνησε πιο δυνατά, είχε κατοχή, πίεσε, ενώ  ο Πορτοχελιακός από την άλλη, γύρισε πιο πίσω και προσπάθησε να βρει κάποιες αντεπιθέσεις (τις οποίες όμως δεν τελείωσε).

Στο 50’ από αριστερά ο Κολιόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Φ.Σαλαπάτας από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω.

Ακολούθησε κάθετη του Αρδάμη και σουτ του Τριανταφύλλου άουτ.

Στο 60’ σέντρα από αριστερά του Κολιόπουλου, ο Α.Σαλαπάτας βγήκε τετατέτ, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι.

Ό,τι δεν δόθηκε σε αυτή την περίπτωση, δόθηκε λίγο αργότερα στο 65’ όταν ο Αρδάμης βγήκε τετατέτ. Το πέναλτι κτύπησε ο Α.Σαλαπάτας, ο Χ.Λούμης όμως έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Η πίεση άρχισε να αυξάνει απο την Ένωση. Είχαμε από σέντρα του Κολιόπουλου από αριστερά, ο Γεωργίου απέαντι στον Λούμη έστειλε τη μπάλα πάνω του.

Στο 80’ σε σέντρα από δεξιά του Βαρβουλέτου, η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να την βρει ο Κολιόπουλος.

Στο 85’ σέντρα του Πίτρη, κεφαλιά του Γεώργα, σε κόρνερ ο Λούμης.

Και φτάσαμε στις καθυστερήσεις, στο 94’ όταν ο Κολιόπουλος κέρδισε φάουλ από αριστερά, το κτύπησε ο Τριανταφύλλου, μάλλον βρήκε και σε αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα, για το 0-1.

Στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζέρια, στο 93’ επίσης με δεύτερη κίτρινη ο Τριανταφύλλου.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Λούμης Χρ.- Μπούκουρης (60’ Μπέγκα), Π.Λούμης, Ι.Β.Ζαραφωνίτης, Κοξίδης- Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, Μεμάλλι, Σαλλάκου- Σαγκατέλοφ (91’ Κουτσοποδιώτης), Χάνος (65’ Ζέρια), Λούτα (92’ Μπλόκου).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Βαρβουλέτος, Γεώργας, Κατσίρης, Πίτρης- Διαμαντής- Αρδάμης, Τριανταφύλλου- Φ.Σαλαπάτας (70’ Αντωνιάδης), Α.Σαλαπάτας, Κολιόπουλος.