Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΑΣ- ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 1-1 … Ήθελε την νίκη ο Αριστέας, δεν την πέτυχε

0
621

Από ένα βαθμό πήραν Αριστέας και Αριστείωνας στο μεταξύ τους παιγνίδι. Ο Αριστέας είχε περισσότερη ανάγκη το αποτέλεσμα αφού δεν έχει ξεφύγει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αριστέας ξεκίνησε καλύτερα, είχε ευκαιρίες με Μπακατσέλο, Παντελή και Ροκάι. Πέτυχε δε να προηγηθεί στο 44’. Από αντεπίθεση συνδυάσθηκαν Μπακατσέλος, Παντελή, Μποζιονέλος και η μπάλα στο σημείο του πέναλτι από όπου ο Μπακατσέλος σκόραρε.

Κι ενώ ο Αριστείωνας είχε δυο σουτ με τους Παστελλόπουλο και Διδασκάλου στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη και στο 60’ ο Παπανδριανός κέρδισε πέναλτι από τον Αλεξανδρόπουλο, το κτύπησε ο Παστελλόπουλος και ισοφάρισε.

Ο Αριστέας είχε σουτ με τους Μπακατσέλο, Ροκάι και στο 90’ σημαντική ευκαιρία με τους Μαμμωνά και Αλεξανδρόπουλο να μην βρίσκουν τη μπάλα από σέντρα.

Ο Αριστείωνας είχε σουτ του Παπανδριανού που απέκρουσε ο Μαυρόγιαννης, σουτ του Καραμάνου πέρασε σύριζα άουτ, ενώ σε γύρισμα του Λαμπρούση δεν πρόλαβε συμπαίκτης του.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ (Απ.Κατσάς): Μαυρόγιαννης- Αλεξανδρόπουλος, Σουλελές, Καραβίδας, Μπακατσέλος- Φατούρος, Ροκάι, Παντελή (89’ Βόγκλης)- Μαμμωνάς, Μποζιονέλος, Μπουμπάρης (75’ Καρατζούλης).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Δ.Γαλάνης, Μ.Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Διδασκάλου (80’ Ρέκκας), Καραμάνος, Παστελλόπουλος (85’ Δ.Κόλλιας), Κυριακίδης (70’ Ι.Κόλλιας), Οψιμούλης (60’ Παπανδριανός), Μπάζος.