ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ο Αργοναύτης στην θέση της Ένωσης Ερμιονίδας

0
1249

Δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, ο κυπελλούχος Αργολίδας Ενωση Ερμιονίδας.

Αυτό ξεκαθάρισε η διοίκηση της Ένωσης προς ΕΠΣΑ και ΕΠΟ. Οπότε, την θεση της θα κληθεί να πάρει ο φιναλίστ, ο Αργοναύτης Νέας Κίου.

Να θυμίσουμε τι αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη

Άρθρο 3: Δήλωση Συμμετοχής / Έναρξη
α.  Στους αγώνες της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων συμμετέχουν υποχρεωτικά μόνο οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. – Μελών της Ε.Π.Ο., που θα προκύψουν από τους αγώνες της 1ης Φάσης, οι οποίοι διεξάγονται με ευθύνη των Ε.Π.Σ..
Ως ημερομηνία λήξης της 1ης Φάσης του Κυπέλλου ορίζεται η Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018.
Η κοινοποίηση από τις Ε.Π.Σ. – Μέλη στην Ε.Π.Ο. των Κυπελλούχων ομάδων τους, πρέπει να γίνει εγγράφως υποχρεωτικά μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

β.  Εφόσον ο Κυπελλούχος δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, η οικεία Ε.Π.Σ. δύναται να δηλώσει ως Κυπελλούχο, τον φιναλίστ του Τελικού εφόσον αυτός επιθυμεί να συμμετάσχει , στις προθεσμίες που ισχύουν ανωτέρω.

γ.  Οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο., έως την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 τα εξής δικαιολογητικά:

1. Δήλωση Συμμετοχής σε ειδικό έντυπο, που θα γίνει γνωστό μέσω δημοσιοποίησης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
2. Συνυποσχετικό Διαιτησίας / Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του Σωματείου/Ομάδας περί της αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A. και Ε.Π.Ο. (Άρθρα 13,62, 63, 64 του Καταστατικού Ε.Π.Ο.), νόμιμα επικυρωμένη.
3. Παραχωρητήριο γηπέδου, με ευθύνη του Σωματείου που το δηλώνει, ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για να λάβει Άδεια διεξαγωγής αγώνα από την Περιφέρεια.
4. Βεβαίωση μη οφειλής από το Λογιστήριο της Ε.Π.Ο, και της οικείας Ε.Π.Σ..
Χωρίς την υποβολή των ανωτέρω δικαιολογητικών καμία Δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.

Η Κατάσταση Υγείας των ποδοσφαιριστών, πρωτότυπη συνοδευόμενη από την βεβαίωση που έχει εκδοθεί από την Ε.Π.Ο. για τα Σωματεία της Γ΄ Εθνικής και από τις οικείες Ε.Π.Σ. για τα Σωματεία των Τοπικών πρωταθλημάτων, θα επιδεικνύονται στον Διαιτητή του Αγώνα.
Σε περίπτωση που υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στις ήδη κατατεθειμένες, τότε το Σωματείο υποχρεούται να αποστείλει στην Ε.Π.Ο. νέα πρωτότυπη Κατάσταση Υγείας.
Όσον αφορά τους χορηγούς – διαφημίσεις στις στολές των ποδοσφαιριστών, ισχύει η βεβαίωση που έχει εκδοθεί από την Ε.Π.Ο. για τα Σωματεία της Γ΄ Εθνικής και από τις οικείες Ε.Π.Σ. για τα Σωματεία των Τοπικών πρωταθλημάτων, η οποία θα επιδεικνύεται στον Διαιτητή του Αγώνα.
Σε περίπτωση που υπάρξουν νέοι χορηγοί – διαφημίσεις, τότε το Σωματείο υποχρεούται να αποστείλει στην Ε.Π.Ο. αίτημα έγκρισης για να του χορηγηθεί βεβαίωση.
Ως ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίζεται η Τετάρτη 11-04-2018.
Η ημερομηνία της κλήρωσης είναι η Τετάρτη 28.03.2018.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε (5) αγωνιστικές, ως ακολούθως:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 11-04-2018
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 25-04-2018
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 09-05-2018
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 23-05-2018
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 30-05-2018

Δεν δήλωσε για οικονομικούς λόγους
Για καθαρά οικονομικούς λόγους, δεν δήλωσε συμμετοχή η Ένωση Ερμιονίδας.

Κι αυτό επειδή απομένουν μόνο δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν υπάρχει καμία διάθεση αλλά -κυρίως- δυνατότητα να κρατήσει τους παίκτες μέχρι τον Ιούνιο, που σημαίνει επιπλέον μισθοδοσία, σπίτια, φαγητό κλπ.